Când au poftă de sex femeile gravide şi de ce e obligatoriu să o facă în sarcina


Există atâtea mituri în ceea ce priveşte sexul în timpul sarcinii, încât nu mai ştim ce să credem. Ce este adevărat şi ce nu? Putem face sex în timpul sarcinii sau nu? Este dăunător sau benefic sexul în timpul sarcinii? Dincolo de problemele medicale în cazul cărora medicul poate face recomandarea evitării contactelor sexuale în timpul sarcinii, există numeroase alte motive pentru care sexul în timpul sarcinii este deosebit de benefic.

Dragostea care uneşte o familie şi care o ţine unită izvorăşte din aceste legături intime, nu din detalii estetice sau planificări nesfârşite. Cuplurile care se concentrează pe atingerile tandre şi pe intimitatea sexuală comunica mult mai bine şi argumentează mai eficient alegerile pe care le fac în viaţă că şi cuplu sau familie.

4. Sexul este un exerciţiu fizic ideal!

Vrei să faci puţîn sport pentru a elimina prăjiturile pe care tocmai le-ai mâncat dimineaţă? Sexul este una dintre cele mai sănătoase şi plăcute activităţi fizice, dar şi una dintre cele mai eficiente. O femeie de 60 de kilograme, poate să ardă aproape 100 de calorii în doar 20 de minute de sex. Deci, ce zici? Renunţi la prăjiturele sau faci mai mult sex?

5. Sexul te ajută să te bucuri mai mult de noile tale forme!

Dacă vei învaţă să îţi asociezi trupul cu senzaţia de plăcere, tu şi partenerul tău va puteţi bucură din plin de această perioada specială din viaţă voastră. Bucură-te de fiecare parte a corpului tău şi vei dezvoltă o relaţie mai bună între minte şi trup. Relaţia de cuplu va avea de câştigat: relaţia voastră senzuală, trupească, se va consolida şi veţi fi pe aceeaşi lungime de undă în ceea ce priveşte viaţă sexuală.

Dacă veţi savura mai profund energia voastră sexuală şi veţi fi mai atenţi la senzaţiile tactile şi la corpurile voastre, va veţi bucură de cele mai explozive orgasme. Cercetătorii spun că multe femei experimentează orgasmul sau chiar orgasmul multiplu pentru prima oară în timpul sarcinii.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Emanuel Neagu, Razboinicul de la „Survivor Romania” ,pe punctul de a-si pierde fratele geaman "Era legat de pat..."

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri