Când au poftă de sex femeile gravide şi de ce e obligatoriu să o facă în sarcina


Când au poftă de sex femeile gravide şi de ce e obligatoriu să o facă în sarcina

Există atâtea mituri în ceea ce priveşte sexul în timpul sarcinii, încât nu mai ştim ce să credem. Ce este adevărat şi ce nu? Putem face sex în timpul sarcinii sau nu? Este dăunător sau benefic sexul în timpul sarcinii? Dincolo de problemele medicale în cazul cărora medicul poate face recomandarea evitării contactelor sexuale în timpul sarcinii, există numeroase alte motive pentru care sexul în timpul sarcinii este deosebit de benefic.

Să devii mamă nu înseamnă că trebuie să renunţi la toate bucuriile şi satisfacţiile pe care ţi le oferă viaţa sexuală. Când au poftă de sex femeile gravide? Cele mai multe dintre ele au dorinţă pe toată perioada celor nouă luni de sarcină.

În primul trimestru

Se ştie că prima parte a sarcinii este cea mai dificilă din punctul de vedere al evoluţiei libidoului. Este perioada în care femeia trece prin cele mai mari schimbări, atât în plan fizic, cât şi psihologic. În acest timp, se poate face sex fără probleme, dearece dimensiunile fătului sunt suficient de mici încât să nu creeze probleme.

Penetrarea poate fi la fel de profundă că până acum, iar poziţiile la fel de variate. În primul trimestru de sarcină, starea de spirit oscilează şi la fel se va întâmpla şi cu dorinţa de a face sex.

Însă ceea ce o va face pe viitoarea mămică să nu aibă chef de sex este starea de greaţă şi oboseală.

În cel de-al doilea trimestru

Dorinţa de a face sex în această perioadă este la cote maxime. Viitoarea mămică se lubrifiază mai mult, iar sensibilitatea în zona organului genital şi a sânilor creşte semnificativ. În al doilea trimestru, mai ales că orgasmul este atins mult mai uşor atunci şi este mult mai intens.

Într-adevăr, în această etapă femeia însărcinată simte un mic disconfort când partenerul o penetrează mai adânc sau când stau în anumite poziţîi, însă, făcut cu grijă, actul sexual poate fi extrem de satisfăcător.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cum îi spui ca vrei o relatie deschisă? Mărturiile mai multor cupluri care au trecut deja prin asta şi ce presupune o astfel de relaţie

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

Cum vrei să fii sedusă, potrivit zodiei tale

Despre sexul în trei, pro şi contra, fără perdea

Ce să faci în pat ca să-l înnebuneşti pe partenerul tău? 5 mişcări de fată rea


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Dana Rogoz, după relația de 18 ani cu Radu Dragomir: ”Sunt recunoscătoare pentru foarte multe momente”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri