Bogdan de la Ploiești, dezvăluiri emoționante despre povestea sa de dragoste cu Cristina Pucean: „Numai Dumnezeu ne poate despărți. Simt că este jumătatea mea.”

Bogdan de la Ploiești, dezvăluiri emoționante despre povestea sa de dragoste cu Cristina Pucean: „Numai Dumnezeu ne poate despărți. Simt că este jumătatea mea.”
Bogdan de la Ploiești, dezvăluiri emoționante despre povestea sa de dragoste cu Cristina Pucean: „Numai Dumnezeu ne poate despărți. Simt că este jumătatea mea.”

Artistul și iubita sa au trecut prin numeroase încercări.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc, care de-a lungul timpului au trecut prin numeroase încercări, dar au reușit să rămână împreună, în ciuda obstacolelor.

Bogdan de la Ploiești, îndrăgostit nebunește de Cristina Pucean

Citește și: Cum și-a descoperit Bogdan de la Ploiești pasiunea pentru muzică? „A trebuit să trec singur prin toate greutățile și să fac ceea ce trebuia singur, fără ajutorul nimănui.”

Bogdan de la Ploiești, dezvăluiri emoționante despre povestea sa de dragoste cu Cristina Pucean
Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Bogdan de la Ploiești, despre speculațiile din mediul online. Ce spune artistul despre cei care vorbesc de el. „Oamenii pot spune foarte multe chestii.”

Invitat în cadrul podcastului moderat de Bursucu, artistul a făcut dezvăluiri emoționante despre povestea sa de iubire cu dansatoarea, spunând despre aceasta că este sufletul său pereche.

Citește și: Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante- stirilekanald.ro

Noi ne cunoaștem de foarte mulți ani și am mai avut o tentativă-două de a vorbi și toate s-au terminat. I-am dat block pentru că nu mergea. Eu foarte orgolios și ea orgolioasă. Ne întâlneam la evenimente. Eu cântam și ea intra cu mine la program. Ne cunoșteam de foarte mult timp, dar n-am avut niciodată vreo chestie. Ea vine cu mama ei la toate evenimentele. Cristina Pucean e o fată care a muncit foarte mult și pur și simplu acum a întâlnit ceva din care a putut să înțeleagă ce e iubirea, ce înseamnă respectul, ce înseamnă

să poți să ții de orgoliul ăla. Dacă ea a fost crescută să faci tu, ca un băiat, cum am fost crescut eu, aceeași poveste, doar că ea e fată, nu poți să lași capul în jos la un băiat. Acum e ok. Eu nu vreau să se lase moale, doar trebuie să ne știm locul. Nu caut să domin ceva forțat. Bărbatul e bărbat și femeia este femeie. A fost foarte greu să se relaxeze și să se cunoască cu adevărat, să înțeleagă de ce e în stare.
A trebuit să treacă prin greutățile alea și prin despărțirile noastre. Eu sunt fericit pentru că ne-am despărțit și nu am avut nicio scamă. Ditamai Cristina Pucean, putea să greșească. Știi cum e omul și abia așteaptă să se întâmple ceva. În primul rând, era vorba de mine că mulți ar fi vrut să îmi dea eticheta jos. Pentru mine a fost un lucru mare că a știut să mă respecte cu adevărat.
Așa că poate să spună oricine orice, numai Dumnezeu ne poate despărți. Chiar și când ne va despărți, dacă ne va despărți, ceea ce nu cred, pentru că simt că este jumătatea mea, chiar și atunci am să o respect până la final.
”, a declarat Bogdan de la Ploiești.  

Bogdan de la Ploiești, dezvăluiri emoționante despre povestea sa de dragoste cu Cristina Pucean
Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Roxana Ciuhulescu, primele declarații după ce și-a pus implanturi mamare: „Mi-am făcut datoria de mămică, dar a venit timpul să fac ceva și pentru mine.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Sebastian Dobrincu s-a împăcat cu Mimi, fosta lui iubită: ”Mi-am cerut și eu scuze pentru tot ce i-am greșit”

Cum să alegi cele mai bune culori de haine pentru tine

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies