Bianca: "Despre cearta si scandal vorbesc! Am venit pornita astazi"- Blondina a discutat deschis despre problemele in cuplu


Bianca Dragusanu a vorbit si despre partea neplacuta a unei relatii: discutiile care se ivesc, orgoliile care ajung sa se ciocneasca, gura care parca nu vrea sa taca desi mintea ii spune altceva.

"Azi incep direct si spun: cum aplanam un conflict in cuplu? Da, despre cearta si scandal vorbesc. Am venit pornita! Stiti, de obicei, noi, femeile, suntem alea cu gura mare. Noi suntem mai orgolioase, nu lasam nimic de la noi si de obicei cearta de la noi porneste. Suntem prea orgolioase sa tacem! Asta e adevarul!

Teoria o stiu foarte bine: nu trebuie sa ne certam, mai ales cand suntem nervosi. Ar trebui sa lasam un pic de timp sa treaca, sa calmam nervii nervosi. Abia apoi ar trebui sa avem aceasta discutie cu calm. Dar nu poti! Nu iti iese!

Cand iti pleaca nervul, pleaca, si aia e, nu mai ai ce face. Cum facem sa aplanam conflictul, aveti vreo idee?

 

 

 

Barbatii vor o momaie supusa, care sa ii admire si sa faca plecaciuni pentru ei. Am venit eu cu nervul pus astazi?!

E foarte grea viata asta de cuplu, dar e frumoasa, domnule! Ideea e ca e foarte clar: nu exista lapte si miere, mai e si cu sare si piper, cu cearta, cu de toate", a declarat Bianca Dragusanu in emisiunea ei de astazi de la Kanal D, Te vreau langa mine, scrie WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Karmen a vorbit despre divorțul de tatăl copilului ei! „Oamenii din presă au văzut asta...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri