Bianca de la Puterea Dragostei şi-a schimbat look-ul şi i-a făcut avansuri lui Livian! Vezi cum i-a răspuns tânărul!


Bianca de la Puterea Dragostei şi-a schimbat look-ul şi i-a făcut avansuri lui Livian! Vezi cum i-a răspuns tânărul!


In articol:

Bianca de la Puterea Dragostei şi Livian s-au despărţit în urmă cu o lună şi jumătate, iar acum câteva zile cei doi s-au certat foarte rău în casă. Bianca a părăsit emisiunea în lacrimi şi nu a mai vrut să discute cu nimeni după tensiunile cu fostul ei iubit.

Citeste si: Bianca a părăsit emisiunea Puterea Dragostei în lacrimi, după o ceartă acidă cu Livian: „Atitudinea ta mi-a pus capac!”

Ei bine, recent, "Lupul" a postat un vlog în care spune că despărţirea dintre el şi Bianca este definitivă, că aşa este mai bine pentru amândoi. Vizibil afectat şi cu lacrimi în ochi, fiul lui Nelson Mondialu' declară că nu va mai forma niciodată un cuplu cu "Vulpea".

Nu-i spunem "vulpiţă", că ea este la alt show. Revenind la Livian, trebuie să spunem că, exact când le povestea fanilor lui ce se întâmplă între el şi fosta iubită, a intrat în încăpere chiar aceasta, în toată splendoarea ei.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei are o soră foarte frumoasă! Puştoaica este "febleţea" brunetei!

Bianca de la Puterea Dragostei şi-a schimbat look-ul şi i-a făcut avansuri lui Livian! "N-ai zis că nu mai vrei să apari, că nu mai vrei să te bag în vlog-uri?" 

Coafată, cu look-ul schimbat, cu ruj roşu pe buze şi proaspăt vopsită, protagonista noastră arăta absolut superb, lucru pe care l-a remarcat, desigur, şi Livian. Tânărul nu a spus nimic, dar a admirat-o pe concurenta de la Puterea Dragostei zeci de secunde! Apoi, în stilul lui caracteristic, a început să o tachineze.

"Ce cauţi aici? N-ai zis că nu mai vrei să apari, că nu mai vrei să te bag în vlog-uri?", a spus Livian cu zâmbertul pe buze. În tot acest timp, bruneta l-a mângâiat pe spate şi i-a aruncat priviri languroase, semn că despărţirea definitivă nu ar fi chiar...definitivă. Voi ce părere aveţi?


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Nelu Tătaru, avertisment despre al doilea val de coronavirus: „Trebuie să fim pregătiți pentru orice”. Ce recomandări a emis ministrul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Divertisment

Parteneri