Bianca de la Puterea Dragostei, declaraţii bombă despre filmarea în care face amor...în trei! Băieţii din casă au spus că au văzut-o!


Bianca de la Puterea Dragostei, declaraţii despre filmarea în care face amor...în trei! Băieţii din casă au spus că au văzut-o!


In articol:

Bianca de la Puterea Dragostei este în centrul unui scandal monstru după ce au apărut materiale video cu ea, în ipostaze compromiţătoare. Aceasta s-a lăsat filmată, în timpul unor partide de amor, la videochat, iar respectivele filmări cu ea fac acum deliciul unui site celebru pentru adulţi.

Deşi materialele cu pricina au ajuns pe internet în urmă cu câteva zile, băieţii din casa Puterea Dragostei au declarat, în urmă cu câteva luni, că ştiau de "practicile" colegei lor de ceva timp.

Mai mult decât atât, tânăra de 20 de ani a fost cea care a povestit, în emisiune, că anumiţi băieţi din casă i-au spus că au văzut-o, într-o filmare, în toiul unei partide de amor în trei.

Citeste si: Jador, reacţie incredibilă în toiul scandalului cu Bianca de la Puterea Dragostei, la videochat! "Îi mulţumesc lui Dumnezeu..."

Bianca de la Puterea Dragostei, declaraţii despre filmarea în care face amor...în trei! "Eu am încheiat subiectul, ştiu că nu-i adevărat, nu mă interesează, n-am făcut"

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut o dezvăluire incendiară când era la o şuetă, cu celelalte fete din casă. Chiar în emisiune, fosta iubită a lui Livian, care este atacată acum din toate direcţiile, a povestit că ar circula o filmare, sau mai bine zis zvonuri despre o filmare cu ea, în care face "menage a trois".

Citeste si: Bogdan Mocanu, declaraţie şocată despre filmările cu Bianca, la videochat! "Acel băiat a renunțat la toate normele de bun simt și discreție"

Citeste si: Nelson Mondialu, mesaj socant despre Bianca dupa ce a vazut imaginile cu ea de la videochat!

" Măi, fetelor, eram prin ianuarie, nu mai ştiu exact ce lună eram, şi au început băieţii să spună că au văzut o filmare cu mine, cum făceam eu în trei nu ştiu ce, că un prieten de-a l meu le-a arătat filmuleţul.

Zic: "Bă, dacă aţi văzut filmuleţul, l-aţi salvat, arătaţi-mi şi mie filmuleţul, să-l văd şi eu". Eu am încheiat subiectul, ştiu că nu-i adevărat, nu mă interesează, n-am făcut", a povestit Bianca, acum ceva timp, în emisiune dorind să sublinieze faptul că băieţii voiau să-i distrugă imaginea.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ricardo, declarații halucinante despre Bianca de la Puterea dragostei! Cine susține fostul concurent că ar fi obligat-o să facă videochat

Veste BOMBĂ! Anca Serea este ÎNSĂRCINATĂ pentru a 7-a oară! Avem imaginile momentului

Ce spun fanii de la Puterea dragostei despre Ligi și Philip: „Iapa cu părul nespălat și și sâsâitul...”

Reacția șocantă a lui Nelson Mondialu', după ce a aflat că Bianca a făcut videochat: „Lasă lumea să arunce cu piatră”

Livian de la Puterea dragostei a dezvăluit dacă a iertat-o pe Bianca


DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 12 mai 2021. O zodie adoptă un regim sănătos de viață!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri