Bia Rus, scandal monstru cu juratul Cătălin Botezatu înainte de eliminarea din concursul "Bravo, ai Stil! Celebrities"!


După o săptămână dificilă din punct de vedere al steluțelor acumulate, Bianca Rus a cedat în platoul „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Concurenta a fost aspru criticată de Cătălin Botezatu și a cedat.

În ciuda coafurii sale extravagante, potrivită perfect temei „Haute Couture” a ultimei gale a îndrăgitei emisiuni, Bia Rus nu a reușit sa câștige admirația juraților. „Ai făcut o documentare ca la carte. Dacă făceai și o rochie frumoasă, era perfect!” au fost spusele Ralucăi Bădulescu după ce Bia a explicat întregul proces de învățare a modului de a poza pentru a-și pune în valoare mult-studiata coafură. 

„Când eram mică și mergeam la salon, vedeam poze pe pereți cu frizuri ca cea a Biancăi. Dar eram mică mică! Și mai rău e că ea nu face diferența, după atâta timp, între o rochie frumoasă și o rochie urâtă.” a adăugat jurata. 

Bianca Rus
Bianca Rus a fost eliminată de la "Bravo, ai stil! Celebrities"[Sursa foto: Captură YouTube]

Coșmarul continuă atunci când îi vine rândul domnului Maurice, sau „Pisica”, așa cum îl alintă Raluca Bădulescu. „Cel mai frică îmi era de Coana Chirița. Și a venit… Coana Chirița!” a spus juratul ca reacție la ținuta Biancăi. „Sunt convins ca dacă cineva ar îmbrăca-o pe Coana Chirița în 2020, acel cineva ar îmbrăca-o exact așa!” a continuat Maurice. „Porți o rochie foarte urâtă și o coafură foarte demodată” a fost verdictul lui. 

Bia crede că jurații sunt pur și simplu răi cu ea. Ca răspuns, Maurice Munteanu a declarat: „Nu suntem, Bia Rus, răi. Dar erai veche… trecută.”

În continuare, situația se înrăutățește odata cu jurizarea cunoscutului designer, Cătălin Botezatu. „Bia e OK (nu că aș vorbi eu cu ea), dar nu va ști niciodată să se îmbrace” spune juratul în cadrul testimonialului său.

După ce își exprimă nemulțumirea față de ținuta Biei printr-o notă de 1, Cătălin este întrebat de către concurentă despre motivul pentru care i-a dat o asemenea notă. „Pentru că nu-mi place rochia și nici ce ai în cap. Și pentru că pot!” a fost răspunsul designerului. 

Bianca Rus, la emisiune
Bianca Rus a fost una dintre concurentele controversate de la "Bravo, ai stil! Celebrities"[Sursa foto: Captură YouTube]

Felul în care a fost jurizată a umplut paharul de răbdare al Biei Rus, iar concurenta a cedat. Ea a părăsit brusc scena „Bravo, ai Stil! Celebrities”. „Consider că nu mai e necesar să stau să mă simt și mai rău acolo. Pentru că domnul Botezatu îmi dă 1 pentru că poate, nu pentru că am respectat tema sau pentru că sunt OK. Mi se pare că sunt nedreptățită. Mie, care tot timpul sunt pe temă și mă străduiesc, mi se da 1! Vreau o explicație: de ce nota 1?”

Înfuriat de situație, Cătălin își schimbă tonul dintr-unul prietenos în unul agresiv: „Dacă aș fi putut, ți-aș fi dat și nota 0! Te-am respectat până acum, dar asta-i nesimțire!” 

Atât atitudinea sa, cât și ținuta au plasat-o pe Bia Rus în coada plasamentului, ea fiind una dintre cele 3 concurente propuse pentru eliminare. Voturile juraților au fost împotriva ei și nimic nu a mai putut-o salva pe Bia de la eliminare, după scandalul monstru provocat în ultima sa gală „Bravo, ai Stil! Celebrities”.


Citește și:

Roxana Nemeș, desfiinţată de Andreea Tonciu după ce a cântat o piesă a lui Duffy! "În fața camerelor, vrea să pară ceva ce nu este"

De miercuri, o noua concurenta vine la “Bravo, ai stil! Celebrities”, dupa ce, in editia de sambata, Bianca Rus a fost eliminata din competitie!

Cătălin Botezatu pregătește un show unic la City Fashion Week

Maria Ilioiu şi-a distrus tenul! Un tratament cosmetic i-a dat viaţa peste cap!

Sambata aceasta, de la ora 15:00, in “ROventura”, George Mihai si Andreea Stravoiu, la “vanatoare de diamante negre” prin padurile Muresului

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic sâmbătă, 24 octombrie 2020. Află ce zodie este în pericol să-şi piardă locul de muncă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri