Bătaie ȘOC la Puterea Dragostei! Philip și Livian și-au împărțit lovituri în plină stradă!


Se pare că Philip și Livian de la Puterea Dragostei s-auîncăierat zilele trecute, totul sfârșindu-se cu o bătaie în plină stradă.


In articol:

Potrivit informațiilor existente, Livian și PHilip de la Puterea Dragostei, doi ditnre cei trei mari finaliști ai sezonului cu numărul doi, au sprit la bătaie în plină stradă. Până ca persoanele care erau de față să reușească să îi despartă, Philip și Livian și-au aplicat câteva lovituri zdravene, uitând complet de prietenia care i-a legat pe parcursul emisiunii.

Citeste si: Bianca Comănici tună și fulgeră la adresa foștilor colegi! Ce a avut de spus despre Simina și Roxana te va șoca

bataie-philip-si-livian-puterea-dragostei
bataie-philip-si-livian-puterea-dragostei

Dennis Petcu a făcut publică informația șoc și a explicat că motivul bătăii a pornit de la neînțelegerile și certurile existente între Bianca și Berna.

Iubitul Bernei, Philip, a fost prieten bun cu Livian pe parcursul competiției, dar se pare că a preluat din sentimentele logodnicei sale, și i-a aplicat o corecție publică fostului său amic.

Erau prieteni, dar Philip și Livian au devenit dușmani!

”E o situație pe care eu am aflat-o aseară. M-a sunat cineva din anturajul lui Philip, nu spun cine, probabil că nu sunt atât de buni prieteni dar s-au nimerit să umble unul cu altul, în fine...

M-a sunat și mi-a spus că Livian cu Philip s-ar fi bătut. S-au întâlnit întâmplător și știți că în ultima perioadă Philip l-a atacat enorm de mult pe Livian și pe Bianca, de când s-a aflat că au câștigat.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Bianca nu i-a dat lui Bernadett trofeul Puterea Dragostei! Nimeni nu se aștepta la asta

S-a întâmplat o rupturpă între ei, o răutate, deja sunt dușmănii mari acolo.

Philip l-a acuzat pe Livian că a bătut-o pe Bianca, a spus că are filmări cu el. Berna, la fel, a atacat-o pe Bianca, a spus că îi pare rău că a susținut-o pe Bianca în finală(...).

Ei au fost prieteni atâtea luni... oarecum prieteni, pentru că după cum se vede n-ai cum să te bați și n-ai cum să vii cu acuzații de genul că ar fi bătut-o...Nu cred că Livian ar fi sărit la bătaie... La Philip mă aștept, că este o fire mai vulcanică, el n-are vorbele la el, direct așa... Cred că Livian îl ignoră pe Philip iar Philip se atacă pe faza asta,” a explicat vloggerul Dennis Petcu.

bataie-philip-si-livian-puterea-dragostei
bataie-philip-si-livian-puterea-dragostei

Philip este cel care a sărit la bătaie! Cei doi bărbați au fost despărțiți de prieteni

”S-au întâlnit într-o zonă din București, au avut o discuție mai aprinsă și Philip, care e mai vulcanic și din câte am înțeles a făcut și lupte, ar fi sărit la bătaie la Livian... Nu știu dacă Livian a dat sau nu, cert e că lumea a sărit și i-a despărțit.

E păcat că între doi oameni care au conviețuit împreună, au ținut unul la altul, s-au considerat prieteni o perioadă, să ajungi să sari la bătaie... Pentru ce? Philip e câștigat, și-a câștigat dragostea, a cerut-o de nevastă, s-au mutat împreună... pentru ce să fii atât de dușmănos?”, a mai adăugat vloggerul.

Citeste si: Berna de la Puterea dragostei a primit inelul de logodnă de la Philip! În ce familie celebră intră concurenta


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Comănici tună și fulgeră la adresa foștilor colegi! Ce a avut de spus despre Simina și Roxana?!

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se căsătoresc! „Urmează a treia căsătorie”

Incredibil, în ce stare se afla Emi Pian cu puţin timp înainte să moară! Ce a postat pe facebook?

Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

La ce temperatură se bea vinul roșu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri