Barbatii scunzi nu sunt de ocolit. Iata ce avantaje nebanuite iti pot oferi!


Barbatii scunzi nu sunt de ocolit. Iata ce avantaje nebanuite iti pot oferi!

De cele mai multe ori, femeile prefera barbatii mai inalti, care sunt considerati mai puternici, mai sanatosi si care pot oferi parterenerelor lor mai multa siguranta.

Aceasta atractie este explicata din punctul de vedere al evolutiei speciei noastre, dar acum cercetatorii au descoperit cateva avantaje nebanuite ale barbatilor mai scunzi, de care femeile ar trebui sa tina cont.

Un prim avantaj este fidelitatea mai mare a barbatilor scunzi. Ei au mai putin tendinta de a fi infideli partenerei si se dedica mai serios unei relatii.

Un studiu realizat de Universitatea din New York arata ca barbatii care au o inaltime sub 1,70 metri au o rata a divortului mult mai mica, de doar 32%, comparativ cu barbatii inalti.

In plus, ei impart cu sotia treburile casnice, pentru care dedica peste 8 ore in fiecare saptamana.

Stabilitatea financiara. Comparativ cu partenerele lor, barbatii scunzi se bucura de obicei de o stabilitate financiara mai mare. Prin urmare, acestia compenseaza printr-un venit mai mare dezavantajul inaltimii, oferind partenerelor o siguranta materiala mai mare.

Barbatii scunzi traiesc mai mult. Un studiu publicat in revista PLOS ONE arata ca barbatii scunzi au mai multe sanse sa aiba gena protectoare FOXO3, care asigura longevitate.

Gena regleaza nivelul de insulina, distruge tumorile si protejeaza celulele de stresul oxidativ.

Spre deosebire de femei, pentru barbati conteaza mai putin inaltimea partenerei. Ambele sexe prefera relatiile in care barbatul este mai inalt ca femeia.

Cu toate acestea, barbatii scunzi acorda mai putina atentie problemei legate de inaltime si nu au avea nimic impotriva in cazul relatiei cu o femeie mai inalta ca ei.

Nu in ultimul rand, barbatii scunzi fac sex mai des.

Un studiu publicat in Journal of Sexual Medicine a demonstrat ca barbatii care au o inaltime sub 1,70 metri fac sex mult mai des comparativ cu barbatii mai inalti.
Sursa: www.descopera.ro


Abonează-te pe

Citește și:

NOU: Cine este NICOLETA DRAGNE, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities!

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

CITEȘTE: Cine este VIVIANA SPOSUB. Biografia concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

24 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic duminică. O zodie se confruntă cu probleme la locul de muncă!

CITEȘTE: Cum să ai un glow up. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi


DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 23 octombrie 2021. Cum au arătat ţinutele din gală şi cine a luat nota minus… 1

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri