Barbatii care fac asta sunt cei mai buni la pat! Iata la ce sa fii foarte atenta!


Barbatii care fac asta sunt cei mai buni la pat! Iata la ce sa fii foarte atenta!

Daca esti in cautarea unui partener care sa fie bun la pat, iata la ce trebuie sa fii atenta.

 

Un nou studiu publicat in revista "Psychology Today" spune ca barbatii care te fac sa razi sunt mai buni la pat, comparativ cu barbatii care nu au simtul umorului.
Oamenii de stiinta de la Universitatea Albany au studiat studentele si le-au pus intrebari despre vietile lor sexuale trecute si prezente si au descoperit ca daca partenerul era amuzant, existau mai multe sanse sa faca sex cu el, sa faca sex mai des, sa simta mai protejate si mai atasate.
In plus, sexul era mai bun cu cineva care le facea sa rada, comparativ cu cineva fara simtul umorului.
Psihologul si antropologul Gil Greengross a spus pentru "Psychology Today" ca nu este surprins de asemenea descoperiri: "Persoanele cu un simt al umorului mai dezvoltat sunt mai atractive ca parteneri si se bucura de partide de sex mai bune. Acest lucru este in special adevarat pentru barbatii care folosesc umorul ca sa atraga viitoare partenere, avand in vedere ca aceasta este una dintre cele mai dorite caracteristici pe care femeile le
doresc pentru viitorul partener".
Sursa: cosmopolitan.com

Un nou studiu publicat in revista "Psychology Today" spune ca barbatii care te fac sa razi sunt mai buni la pat, comparativ cu barbatii care nu au simtul umorului.

Oamenii de stiinta de la Universitatea Albany au studiat studentele si le-au pus intrebari despre vietile lor sexuale trecute si prezente si au descoperit ca daca partenerul era amuzant, existau mai multe sanse sa faca sex cu el, sa faca sex mai des, sa simta mai protejate si mai atasate. In plus, sexul era mai bun cu cineva care le facea sa rada, comparativ cu cineva fara simtul umorului. 

Psihologul si antropologul Gil Greengross a spus pentru "Psychology Today" ca nu este surprins de asemenea descoperiri: "Persoanele cu un simt al umorului mai dezvoltat sunt mai atractive ca parteneri si se bucura de partide de sex mai bune. Acest lucru este in special adevarat pentru barbatii care folosesc umorul ca sa atraga viitoare partenere, avand in vedere ca aceasta este una dintre cele mai dorite caracteristici pe care femeile le doresc pentru

viitorul partener".

Sursa: cosmopolitan.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

E bună pentru sănătatea podoabei capilare, masca de păr cu ou?

SCANDALOS! Soția lui Alex Dima a fost lăsată să MOARĂ!? Cine este medicul acuzat

E bună pentru slăbire dieta indiană? Planul alimentar pe 7 zile

E bună pentru slăbit dieta disociată 333? Topește 15 kilograme în 2 săptămâni.

E bună cura de slăbire cu pufuleți? Topește 10 kilograme în 7 zile!


DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Brătescu Geta: cine a fost? Artista glorificată de Google cu un Doodle special.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri