Astrologul Ioan Burculeţ a fost in moarte clinică. Întâmplarea care i-a schimbat viaţa pentru totdeauna: "Mi-am văzut trupul pe masă si pe doctori aplecaţi asupra mea. Eu eram in picioare, în spatele lor". Povestea reală care te va pune pe gânduri GALERIE


Astrologul Kfetele.ro, Iona Burculeţ, ne-a povestit, în exclusivitate, experienţa lui din moarte clinică. Cuvintele şi întâmplările te vor pune pe gânduri şi vei realiza ca nimic nu este întâmplător.

Revenind la intamplarea din ziua duminicii, 14 Iunie 2015, cand conduceam atent. La un moment dat doua masini coborau dealul pe soaseaua stramta si faceau concurs. Aveau viteza, asta am remarcat! Reactiile mele au fostr atat de rapide incat am tras de volan dreapta usor, cat sa nu intru in sant si masina fiind mare, am reusit sa ma feresc efectiv, evitand cele doua masini si o coleziune frontala. Am respirat usurat si prietena mea, din acea vreme, s-a speriat in asa fel, incat a spus:

   “Daca eram eu la volan, era accident cu nebunii acestia! Nu stiu cum de ai putut evita coleziunea. Esti tare!...” Era speriata se inalbise la fata si se tinea imi aduc bine aminte, de manierul portierii din dreapta.

   “Doamne bine ca a trecut!” Mi-am continuat drumul linistit, simtind cum nu va mai fi nici un pericol pana la locul nostru. Insa mi-am adus aminte ceea ce gandeam la baza urcuslui…

   “Ioan, de ce nu o lasi pe C sa conduca?” acum aflasem raspunsul. Probabil nu era capabila sa evite coleziunea frontala si eu aveam de suferit pentru ca in contextul unui impact frontal, meliopatia putea sa ma omoare instant sau sa ma lase paralizat de la gat in jos. VEZI SI GALERIA FOTO.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Poza INCREDIBILĂ cu Bianca de la Puterea Dragostei care a creat isterie pe internet! Şi Livian a rămas şocat! "Zici că eşti Loredana Chivu" EXCLUSIV!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri