Asta este meniul PERFECT pentru masa de Craciun! Te satura, dar nu ingrasa

Meniul perfect de Crăciun, care conţine aportul ideal de calorii şi nutrienţi pentru o masă, a fost alcătuit de psihologul nutriţionist David Lewis şi de medicul Margaret Yufera-Leitch.

Meniul perfect pentru masa de CRĂCIUN este următorul:

- 150 de grame de friptură de curcan la cuptor

- 110 grame de piure de castane

- 100 de grame de sos (care se formează sub friptură, în timpul coacerii)

- 15 grame sos de merişoare

- Un cârnăcior

- 80 de grame de cartofi la cuptor

- 155 de grame de varză de Bruxelles înăbuşită

- 160 de grame morcovi înăbuşiţi

- 150 de grame de varză roşie

Ca desert, specialiştii recomandă 28 de grame de budincă, o felie de plăcintă şi o clementină proaspătă.

Specialiştii britanici afirmă că proteinele şi aminoacizii din carnea de curcan, carbohidraţii din cartofi, vitaminele şi mineralele din legume, precum şi gustul dulce-acrişor al sosului de merişoare transformă prânzul de CRĂCIUN într-o masă ideală şi echilibrată din toate punctele de vedere.

Sursa: realitatea.net

viewscnt

Pentru tine

Parteneri