Asa faci cele mai fragede snitele de pui! Sigur nu stiai trucul asta simplu!

Acest truc simplu te ajuta sa faci cele mai fragede snitele de pui.
 
Ingrediente
 
1 kg piept de pui 
2-3 cani pesmet 
2 oua batute 
1 canita ulei 
piper 
sare
 
Mod de preparare:
 
1. Bate ouale cu putina sare si piper.
 
2. Dezoseaza pieptul de pui, spala-l si apoi sterge-l usor cu niste prosoape absorbante de bucatarie. Astfel îndepartezi excesul de apa.
 
3. Taie carnea pentru a obtine niste snitele mai mici.
 
4. Bate-o pe fiecare cu ciocanelul de bucatarie si potriveste-o cu sare si piper.
 
5. Incinge uleiul.
 
6. Trece fiecare bucatica de carne prin pesmet, apoi prin ou, iar pesmet si pune-o la prajit.
 
Sursa: Realitatea.net
 
viewscnt

Pentru tine

Parteneri