Are probleme cu erectia? Spune-i sa ia vitamina asta miraculoasa


Dacă partenerul tău are această carenţă în organism, ar putea avea probleme mari cu erecţia. Vitamina D ar putea creşte riscul că un bărbat să dezvolte disfuncţii erectile.

Cele mai bune surse de vitamina D

Peştele

Unul dintre produsele ce poate fi consumat şi pe perioada postului, în zilele cu dezlegare, profită că ai o gamă variată de unde alege cel puţin un sortiment pentru a-l consuma. Fiind considerat o carne sănătoasă, mai ales peştele spadă reprezintă o sursă bună de vitamina D, slab în calorii, îţi oferă un bun aport proteic şi totodată grăsimi sănătoase. Poţi opta să îl găteşti la cuptor alături de legumele preferate sau la grătar şi astfel vei avea parte de o porţie de sănătate în farfuria ta.

De asemenea o altă variantă sănătoasă o reprezintă somonul. În special cel sălbatic care este mult mai bogat în această vitamină. Merge de minune combint cu rozmarin sau cu cartofi la cuptor. Nici tonul la conservă nu este de evitat, extrem de gustos, bogat în vitamina antirahitică şi în vitamina K. Poţi să îl foloseşti pentru a preara un delicios platou de sushi.

citeste continuarea aici


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Mărțișor. Cât purtăm mărțișorul și ce reprezintă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri