Andreea Tonciu în scandal cu Deea! "Ai doar o strategie ieftină că vrei să părăsești emisiunea!"


Un nou scandal a izbucnit în platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities!” între Deea și Andreea Tonciu. Focoasa brunetă a acuzat-o pe celebra bloggeriță că a dezvoltat o strategie.


In articol:

Tensiunile acumulate de-a lungul filmării emisiunii au început să își spună cuvântul pentru unele concurente de la „Bravo ai stil! Celebrities”. Tot timpul concurentele trebuie să se reinventeze prin ținute noi și este nevoi de idei și atitudine de covorul roșu de fiecare dată când pășesc în patoul emisiunii. Chiar dacă pare ușor din fața televizorului, pentru unele concurente lucrurile au început să devină un calvar zi de zi, iar Deea și a început să bată în retragere. Poate că și din cauza frustrărilor dobândite în urma calificativelor primite de la jurați, pentru anumite persoane, comentariile concurentelor nu pot fi ușor de tolerat și în unele situații se ajunge la a-și dori retragerea din emisiune.

Citeste si: Raluca Bădulescu către Cristina Şişcanu: "Ținutele tale sunt PRAF și PULBERE! Toate sunteți "PRAFAO-STILISTIC" și vreți să fiți pupate în... fund!

Deși este una dintre cele mai „cuminți” concurente, Deea a intrat în scandal cu Andreea Tonciu

În culisele emisiunii Deea a menționat: ”În situația asta eu nu pot să fac față pentru ca este mult cumul… cumulate cu ce mi se întâmplă mie în general, dar asta nu contează.. dar eu nu înțeleg că dacă vii și spui că ești sensibilă, automat vinîncă 3 își mai aduc aminte că și ele sunt sensibile.. (….) E o perioada grea pentru mine, în general și nu vreau să vorbesc despre ea! Și nu vreau să vorbesc despre ea pentru ca, ce crezi.. din nou se va spune că asta este modul meu de a câștiga că vin și vorbesc despre lucrurile ce mi s-au întâmplat mie și atunci, nu contează asta!”

Deea si Andreea Tonciu in scandal la Bravo ai stil - Celebrities!
Deea si Andreea Tonciu in scandal la Bravo ai stil - Celebrities![Sursa foto: Captură KANAL D]

Andreea Tonciu, nu a fost convinsă de atitudinea Deei de a părăsi compatitia și a precizat: “E strategie! Startegia cu victimizarea.. Eu nu cred că ea vrea să plece, ci că vrea să câștige concursul Bravo ai stil!

De ce vrei tu să pleci de la Bravo ai stil, dar vreau să fii sinceră!”

Citeste si: Andreea Tonciu, ceartă fără precedent cu Maurice Munteanu! Juratul a articulat-o dur! „Ești prost îmbrăcată”

Deea: “Andreea, eu o să fiu cât de sinceră pot dar nu știu dacă o să mă crezi! Eu nu stau foarte bine la capitoulul încredere în mine, deloc… iar toate criticile sau punctele în minus care mi se aduc aici de ambele părți, atât de la voi și atunci când nu reușesc să mulțumesc juriul, pe mine mă macină și mă consumă foarte tare iar lucrul asta poate fi confirmat inclusiv de către colegele mele.. .că știu .. Și acum când vorbesc despre asta mă emoționez! Așa sunt eu, nu suntem toți la fel! Nu sunt toate persoanele puternice! Eu așa sunt!”

Andreea Tonciu la Bravo ai stil - Celebrities
Andreea Tonciu la Bravo ai stil - Celebrities[Sursa foto: Captură KANAL D]

Irnonia este una dintre caracteristicile principale ale Andreei, așa că focoasa brunetă a și sărit la gâtul Deei: “Eu nu te cred pe tine! Dacă tu vrei să părăseșți competiția doar ca ti s-a spus că ești câteodată plictisitoare .. (…) Eu în viața asta apreciz sinceritatea și nu îmi place să joc un rol și să fac strategii! Adică mie mi se pare ceva absurd să spui că vrei să pleci acasă! Spune adevărul că eu te cunosc deja! (…) Iar ești arogantă! Ceea ce tu nu observi! (…) Mie mi se pare asta doar o strategie ieftină!”

Citeste si: Emily Burghelea, mândră de cea mai nouă reuşită a ei! În sfârşit, e şoferiţă pe străzile patriei!

Pentru a afla dacă Deea a părăsit competiția, puteti urmări emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” în această seară începând cu ora 22:00. 


Citește și:

Duel cu flăcări între Bianca Rus si Cristina Şişcanu! "Mi-a spus.. Hai, marș!"

O recunoști? A ajuns una dintre cele mai frumoase femei din România

Berna, primele declarații, cu ochii în lacrimi, despre despărțirea de Philip: „S-a produs o ruptură...”

Cum arăta Roxana Nemeș înainte să fie celebră? Noua concurentă de la "Bravo, ai stil! Celebrities" era superbă şi în copilărie!

Raluca Tănase s-a despărțit de iubitul său: „Telenovela vieții”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Adrian Nartea și soția sa vor deveni părinți pentru a doua oară: „Ne-a surprins pe amândoi”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri