Amantul îmi oferă plăcerile interzise de soţul meu


Eu îmi iubesc foarte mult soţul, care este un om minunat. Rar se găseşte un bărbat de casă şi un tată atât de devotat faţă de copiii săi precum este Victor. Din păcate însă, el nu se manifestă cu dezinvoltură în relaţia intimă. I-am explicat adeseori că, între soţi, nu trebuie să existe bariere artificiale şi că orice este permis în dragoste, dar în zadar. Bigotismul şi pudoarea exagerată îl împiedică să îmi ofere plăceri pe care, ca orice femeie normală, sănătoasă, mi le doresc. Cu părere de rău, în aceste condiţii am fost nevoită să îmi găsesc un amant fără înhibiţii şi prejudecăţi.

— Of, draga mea, lucrezi în întuneric şi trebuie să ieşi la lumină. Spirite malefice încearcă să te atragă în tabăra lor, însă, din fericire, eu sunt aici şi te voi proteja. Am să te ajut să-ţi scoţi gărgăunii din cap, Luana! Repet, am să te ajut să ieşi la lumină!

Astfel s-a încheiat ultima mea tentativă de a-mi convinge soţul să avem o relaţie intimă normală: cu un eşec total. Un adevărat fiasco. Lucru care m-a făcut să mă gândesc, din nou, la modalităţi alternative de a-mi condimenta searbăda viaţă erotică. Pe moment însă, nu am mai spus nimic.

Realizând că omul meu este irecuperabil, l-am lăsat să aibă ultimul cuvânt, iar el l-a avut. Am mers în dormitor şi, pentru a parafa împăcarea, am făcut, încă o dată, un sex clasic, în poziţia clasică şi într-o beznă la fel de „clasică”. Altfel spus, încă un sex chinuit.

Ce nu ştia Victor de fapt era că ultimul cuvânt urma să îl am eu şi asta pentru că tocmai mă decisesem să îmi salvez căsnicia cu orice preţ, chiar dacă asta însemna să îmi fac un amant.

Eram – şi sunt – o femeie frumoasă, suplă, apetisantă, astfel încât eram convinsă că îmi va fi lesne să găsesc un bărbat dornic de o relaţie amoroasă. Singura mea grijă era aceea de a alege un tip viril şi deschis la minte, care să îmi ofere plăcerile trupeşti înterzise de soţul meu şi care totodată să se mulţumească şi cu sexul fără obligaţii. Nu-mi trebuia implicare emoţională, sufletească, doar extaz şi orgasm.

citeste continuarea aici


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri