Amantul îmi oferă plăcerile interzise de soţul meu


Eu îmi iubesc foarte mult soţul, care este un om minunat. Rar se găseşte un bărbat de casă şi un tată atât de devotat faţă de copiii săi precum este Victor. Din păcate însă, el nu se manifestă cu dezinvoltură în relaţia intimă. I-am explicat adeseori că, între soţi, nu trebuie să existe bariere artificiale şi că orice este permis în dragoste, dar în zadar. Bigotismul şi pudoarea exagerată îl împiedică să îmi ofere plăceri pe care, ca orice femeie normală, sănătoasă, mi le doresc. Cu părere de rău, în aceste condiţii am fost nevoită să îmi găsesc un amant fără înhibiţii şi prejudecăţi.

Ce puteam să fac? Pentru moment, am lăsat-o baltă, însă, cu prima ocazie în care am ajuns în pat cu soţul meu, am încercat o abordare diferită, nouă a actului iubirii. Odată ce preludiul, la care Victor se pricepe de minune, fiind un adevărat artist al mângâierilor şi al sărutărilor, s-a încheiat, în loc să reluăm acelaşi ritual clasic, al misionarului, de care mă săturasem, am făcut câteva piruete şi m-am poziţionat altfel ca de obicei, mai exact deasupra lui. Speram să introduc astfel variaţia în contopirea noastră, însă aveam să fiu din nou dezamăgită.

Văzându-mă la verticală în loc de orizontală, soţul meu s-a impacientat, asta ca să nu spun că s-a panicat.

— Luana, ce faci? a strigat el, încât m-a şi speriat. Stai jos imediat! Nu se cade să te urci pe mine, opreşte-te imediat, căci altfel mă blochez! Nu înţeleg ce este în capul tău, zău aşa!

Deh, am omis să vă spun că Victor se trage dintr-o familie de preoţi, el însuşi fiind un habotnic, un înverşunat susţinător al perceptelor bisericeşti. Pentru soţul meu, actul iubirii este ceva sfânt, rolul acestuia fiind procreerea, nicidecum obţinerea plăcerilor carnale.

Cu greu îl lămurisem că oamenii au fost astfel construiţi de Dumnezeu încât resimt nevoia de împreunare finalizată cu extaz orgasmic, căci, altfel, dacă ar fi fost după Victor, am fi ajuns să facem dragoste numai când ne doream să zămislim. Din păcate, nu reuşisem şi să îl conving să abordăm actul iubirii cu o doză minimă de sălbăticie, prin asta înţelegând pasiune dezlănţuită, neîngrădită de bariere biblice artificiale.

— Victor, te rog să stai liniştit şi să mă laşi pe mine să fac mişcările care ne vor aduce amândurora bucurie şi plăcere! am încercat să îl calmez. închide ochii şi trăieşte clipa!

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Anca Serea este însărcinată? Frumoasa brunetă își mai dorește copii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri