„Am fost tunsă la zero, m-au agresat cu furtunul de la mașina de la spălat.” Nikita a trecut prin momente crunte, atunci când era copil. Vedeta a povestit totul cu durere în suflet

„Am fost tunsă la zero, m-au agresat cu furtunul de la mașina de la spălat.” Nikita a trecut prin momente crunte, atunci când era copil. Vedeta a povestit totul cu durere în suflet

Nikita sau Mihaela Nicoleta Ispas, este recunoscută în industria showbiz-ului românesc ca fiind o personalitate controversată și implicată în diverse incidente violente.

Cu toate acestea, în spatele acestei imagini de femeie dură, există o poveste de suferință adâncă, greu de înțeles.

Citește și: „La 8 ani am vrut să-mi iau viața.” Nikita a vorbit cu durere în suflet despre clipele grele la care a supus-o viața

Nikita, copilărie marcată de chinuri și bătăi

În cadrul emisiunii „În oglindă”, Nikita a fost mai sinceră ca niciodată și a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut atunci când era copil.

Vedeta a împărtășit o poveste cutremurătoare despre copilăria sa. Ea a suferit multă neglijență și abuz din partea primei sale familii, fiind nevoită să se ocupe de treburile casnice încă de la o vârstă fragedă.

Din păcate, nu a avut parte de afecțiune și îngrijire, fiind tratată ca o slugă. La vârsta de 15 ani, a aflat pentru prima dată că este ziua sa, de la vecinii săi, deoarece nu i s-a acordat atenție și importanță în propria sa familie. Experiențele traumatice și abuzurile au determinat-o să își părăsească locuința.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

„Am fost un copil amărât, chinuit, dat la o parte de cealaltă familie și întotdeauna am fost o slugă. La vârsta de 6, 7 ani, eu trebuia să fiu ca un om matur, să spăl, să fac mâncare, să mă duc la piață. Cea mai mare fericirea a mea era când îmi cumpăram cartea de citit, în clasa a 3 a. Până la 15 ani, până când nu mi-au spus vecinii, eu nu am știut că este ziua mea.

Mi-au oferit vecinii mei un cadou și nu înțelegeam pentru ce e și atunci mi-au spus că este ziua mea. Eu nici măcar nu știam câți ani aveam. A fost multă durere, chin, suferință. Pentru mine, prima familie nu există și nu va exista niciodată, din moment ce m-a chinuit, m-a schinjuit și m-a aruncat pe străzi. Familia mea sunt străinii și cunoștințele. Am mâncat multă bătaie, astfel că a trebuit să plec. 
Frații mei, pentru mine nu există. Eu i-am crescut pe ei, iar acum nici măcar unu nu m-a sunat vreodată să mă întrebe ce fac sau să-mi spună La mulți ani! Mama pentru mine nu există, mama pentru mine au fost femeile care m-au ajutat când mi-a fost greu. Important e cine te crește, nu cine te-a bătut și te-a chinuit. Am avut o copilărie privată de libertate, supusă grijilor de un om matur.
Și vecinii îmi spuneau că li se rupe sufletul când auzeau cum rupeau pe mine mătura. Mi-a spart în cap tuciul în care prăjeam cartofii.Eu nu am știut niciodată ce e aia copilărie. Eu trebuia să am grijă de cei cinci frați ai mei, trebuia să îi spăl, să spăl scutecele. Nu am văzut niciodată afecțiune, niciodată nu m-au luat în brațe, de exemplu cum sunt eu acum cu fetițele mele. Restul fraților erau foarte iubiți.
”, a spus Nikita.

Nikita a trecut prin momente crunte, atunci când era copil.

Nikita a trecut prin momente crunte, atunci când era copil.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Prin ce clipe a mai trecut Nikita

Nikita a trăit o copilărie marcată de abuzuri și violență. A fost supusă unor tratamente brutale, fiind bătută și torturată fizic. A suferit tăieri de păr bruște și avea dinții din față fisurați din cauza unei intoxicații cu clor. A fost maltratată cu un furtun de la mașina de spălat și a trăit într-un mediu în care era constant amenințată și agresată.

La vârsta de 13 ani, a decis să fugă pentru a scăpa de abuzurile continue. Experiențele traumatizante au influențat-o profund, dar au contribuit și la determinarea sa de a găsi un drum mai bun în viață și de a alege să fie o persoană mai bună.

Citește și: “Ea s-a chinuit și mi-a salvat viața“ Helmut Duckadam a fost la un pas de moarte! Legenda fotbalului românesc a povestit momentul în care și-a revenit din comă- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

„Am fost tunsă la zero, am avut dinții din față sparți, că m-am otrăvit cu clor, recunosc. Am fost bătută din cap până în picioare cu furtunul de la mașina de spălat. Când cumpărai o mașină de spălat, îți mai dădea la ea un furtun în plus, iar cu ăla mă băteau. Aveam 7, 8, 9, 11 ani. La vârsta de 13 ani am dispărut, nu mai suportam. Cineva m-a învățat să mă rog la Dumnezeu, cineva m-a învățat să aleg ce e mai bun în viață, viața m-a învățat să aleg drumul bun, să fiu cuminte, să-mi văd de treaba mea.Doar că, cine mă supăra, asta era, eram Nikita, nu aveai voie să te atingi de mine. Eram ca un câine ținut în lesă, în lanț și când îi dai drumul te mușcă, te mănâncă. Când vedeam că frații mei erau iubiți și de ei nu se atingea nimeni, nu ziceam nimic, mă duceam în fundul curții, luam câinii în brațe și îi pupam, mă jucam cu urechile lor. Erau doi câini lupi, mă duceam și vorbeam cu ei și ei mă lingeau. Plângeam și lacrimile mi le ștergeam cu urechile câinilor, în coteț. Am trecut printr-un chin infernal. Din acea durere și acel chin de atunci, acum este reversul în viața mea. La școală nu mă lăsau să merg, mă băteau ca să nu mă duc la școală, dar eu mă duceam. Mi-a ars ghiozdanul, cărțile. Venea la școală și mă bătea cu lingura de lemn, mă omora în bătaie. Aveam și eu la un moment dat un băiat cu care mai vorbeam, dar nu aveam voie să vorbesc cu el, nu aveam voie să vorbesc cu absolut nimeni. Trebuia să stau să fac mâncare, curățenie, să spăl rufe, să mă duc la piață. La vârsta de 7 ani eu găteam ce gătesc femeile în ziua de azi”, a mai spus Nikita.

Citește și: Andreea Marin intra in moda! Lanseaza o colectie cu un designer de peste Prut!

 Citește și:

“Nikita”, dezvăluiri cutremurătoare vineri, de la ora 22:00, la Kanal D2, la “În oglindă”

Andreea Marin intra in moda! Lanseaza o colectie cu un designer de peste Prut!

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies