„Am fost atât de afectată”. Lora și Ionuț Ghenu au anulat nunta, după șapte ani de relație


Ce se întâmplă cu Lora și cu Ionuț Ghenu, după șapte ani de relație. Vedeta a făcut anunțul neașteptat.


In articol:

Vești neașteptate în showbiz-ul românesc! În urmă cu câteva luni, Lora a anunțat că urmează să se căsătorească în curând cu Ionuț Ghenu. Cu toate acestea, cei doi au anulat marele eveniment.

După șapte ani de relație, Lora a anunțat ce se întâmplă în relația ei cu Ionuț Ghenu și de ce nunta nu mai are loc. În urmă cu doi ani, planurile le-au fost date peste cap de decesul mamei Lorei, de data aceasta un alt eveniment i-a făcut pe cei doi să nu mai continue pregătirile pentru nuntă.

Artista a povestit în cadrul unui interviu că a fost puternic afectată de războiul din Ucraina, așa că momentan amână nunta:

Lora

Lora a anunțat că nu se mai căsătorește cu Ionuț Ghenu

[Sursa foto: Instagram]

„M-a afectat foarte tare războiul.

În afara faptului că voiam să cumpăr două case, pentru mine și pentru fratele meu, una lângă alta. Aveam și bani, dar am făcut și credit și s-a aprobat în a doua zi de război. Eram deja super afectată emoțional, n-am mai făcut nimic. Am fost atât de afectată că numai la măritat nu mi-a mai stat gândul. 2023 va fi anul meu, sper să nu se mai întâmple nimic”, a
declarat Lora în cadrul unui interviu Tv.

Lora, pregătită să treacă la un nou nivel al vieții sale

De asemenea, Lora a mai dezvăluit că abia așteaptă să împlinească 40 de ani, pentru că întotdeauna a apreciat femeile care au această vârstă.

„Eu abia aștept să fac 40 de când am împlinit 19 ani. Pentru că cele mai multe femei pe care le-am admirat au fost în decada asta, 40-50.

Ai frumusețea, ești mult mai feminină, știi care e treaba și cu sexualitatea și cu senzualitatea, știi care e treaba și cu relațiile cu bărbații. Ai tot ce trebuie. Nu aș ierta nimic imoral, ilegal și ilogic. Sunt genul de femeie independentă, dependentă de iubirea lui, dar în momentul în care face ceva și nu mai am încredere în el și nu mă refer neapărat la înșelat. Trădarea sub orice formă într-un cuplu mi se pare de neiertat”, a mai spus Lora.


Abonează-te pe

Citește și:

Lora, despre relația cu Ionuț Ghenu, partenerul său. Artista a fost mai sinceră ca niciodată: „Închid ușa pentru totdeauna”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine este IONUȚ GHENU. „Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm”

Lora și Ionuț Ghenu se căsătoresc: „Ne-am iubit și acceptat cu bune și rele”

Ion Surdu l-a provocat în ring pe Iancu Sterp: „Nu mușca mai mult decât poți să înghiți”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Calendar ortodox 17 august 2022. Ce sărbătoare este miercuri?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri