„Ai un copil pe care nu ți l-ai recunoscut”. Alex Zănoagă și Alex Bobicioiu, la un pas de bătaie


Alex Zănoagă și Alex Bobicioiu urmează să intre în ring în scurt timp, iar lucrurile au degenerat între cei doi.

Momente tensionate între Alex Zănoagă și Alex Bobicioiu! Cei doi au ajuns dușmani, după ce timp de mai mulți ani au fost prieteni buni.

Între cei doi a pornit o adevărată rivalitate de când s-a zvonit faptul că Bobicioiu ar avea o relație cu Simina Loica, așa că Alex Zănoagă a decis să îl provoace în ring.

Fostul soț al Siminei Loica, A lex Zănoagă, i-a declarat război celui care odinioară îi era bun prieten, Alex Bobicioiu. Chiar înainte de meci, cei doi au fost la un pas de bătaie și puțin a lipsit ca lucrurile să nu degenereze.

Cei doi tineri care au fost concurenți la emisiunea Puterea dragostei și-au împărțit cuvinte dure unul la adresa celuilalt și a fost nevoie de intervenția sfaff-ului pentru a-i separa pe Zănoagă și pe Bobicioiu!

„Zănoagă: Ești folosit și știi destul de bine că ești o bonă și cât ai fost cu noi.

Alex Bobicioiu și Alex Zănoagă

Alex Bobicioiu și Alex Zănoagă, la un pas de bătaie

[Sursa foto: captura video]

Bobicioiu: Mă culc cu el, mă trezesc cu el, e foarte frumos. Începe să mă iubească, cât tu ești plecat cu altele la mare la munte, ce să faci... În loc să stai cu băiatul tău, tu stai și te duci cu fetele la munte.

Zănoagă: Băi, băiatul meu, tu în primul rând ai un copil pe care nu ți l-ai recunoscut și să știi că nevasta ta îmi scrie mie.

Bobicioiu: Da știu că vorbește cu tine, mi-a zis că am mai vorbit cu ea.”, a fost discuția celor doi, în cadrul unei emisiuni, difuzată pe YouTube.

Alex Bobicioiu și Alex Zănoagă

Alex Bobicioiu și Alex Zănoagă la un pas de bătaie

[Sursa foto: captura video]

Citeste si: Alex Zănoagă, la un pas de bătaie cu Bobicioiu, înainte de meci! Totul s-a întâmplat în direct: „Ești folosit. Ești o bonă”

Alex Zănoagă a mai venit cu o serie de declarații pe Instagram, unde i-a atras din nou atenția lui Bobicioiu:

„Băi, fii atent aici, zii mersi că nu ți-am dat-o mai tare și că te-am păstrat pentru meci, că dacă ți-o dădeam mai tare îți dădeam somn și dacă îți dădeam somn, trebuia să stai vreo șase luni ca să poți să recuperi după somn, înțelegi. Așa că, dată viitoare dacă mai spui ceva ce mă deranjează, îți promite fratele tău că o să-ți dea somn, atunci o să-și dau somn și când spun somn, te pun la nani, ai înțeles?!”, a spus Alex Zănoagă, pe Instagram.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Bobicioiu recunoaște, de față cu Alex Zănoagă, ce se întâmplă între el și Simina Loica! Sunt sau nu cei doi împreună: „Un sentiment foarte mare și din partea ei și din partea mea”

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Alex Zănoagă, în lacrimi după despărțirea de Simina: ”Copilul a văzut certuri timp de 7-8 luni”

Jador, dezvăluiri din culisele divorțului dintre Simina Loica și Alex Zănoagă! Alex Bobicioiu s-ar fi cuplat cu bruneta: „Daca vezi ce mesaj mi-a dat Bobi...”

Horoscopul săptămânal 27 iunie - 3 iulie 2022 cu astrologul Ana Maria Ticea. O zodie ajunge în pragul despărţirii!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

La ce temperatură se bea vinul roșu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri