Ai senzatia ca iti vine sa urinezi in timpul sexului? Afla de ce se intampla asta!


Ai senzatia ca iti vine sa urinezi in timpul sexului? Afla de ce se intampla asta!

Se intampla uneori, ca atunci cand faci sex, sa ai senzatia ca iti vine sa urinezi.

 

Acest lucru se intampla din cauza ca in timpul penetrarii, se pune presiune pe vizica urinara. Nu este nevoie sa nu te fi dus de mult timp la toaleta, ci senzatia este provocata de anatomia aparatului genital feminin. In timpul actului sexual, pot fi stimulate anumite parti ale tractului urinar.
Incearca pur si simplu sa nu te mai gandesti si sa te concentrezi asupra placerii, pentru ca uneori aceasta senzatie poate disparea dupa putin timp.
Se poate intampla totusi, in cazul in care ajungi la un orgasm destul de puternic, sa elimini cateva picaturi de urina, care pot fi confundate cu ejaculare feminina. Insa acest lucru, de cele mai multe ori nu va fi sesizat de iubitul tau, pentru ca el va crede ca ai avut un orgasm pe cinste si va fi multumit ca a reusit sa se satisfaca.
Sursa: AntenaStars.ro

Acest lucru se intampla din cauza ca in timpul penetrarii, se pune presiune pe vizica urinara.

Nu este nevoie sa nu te fi dus de mult timp la toaleta, ci senzatia este provocata de anatomia aparatului genital feminin. In timpul actului sexual, pot fi stimulate anumite parti ale tractului urinar.

Incearca pur si simplu sa nu te mai gandesti si sa te concentrezi asupra placerii, pentru ca uneori aceasta senzatie poate disparea dupa putin timp. Se poate intampla totusi, in cazul in care ajungi la un orgasm destul de puternic, sa elimini cateva picaturi de urina, care pot fi confundate cu ejaculare feminina. Insa acest lucru, de cele mai multe ori nu va fi sesizat de iubitul tau, pentru ca el va crede ca ai avut un orgasm pe cinste si va fi multumit ca a reusit sa se satisfaca.

Sursa: AntenaStars.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

3 tipuri de chec. Cu cacao, fructe, cu cremă sau glazură

De câte ori pe noapte face SEX Brigitte Pastramă! ”Este obsedat. Nu toată lumea e ca noi”

Scandal răsunător între Jador și Sorin! “Luați-l pe Albert la voi în echipă!"

Mariana a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei, după o răfuială cu Alex! “Nu ai zis tu că vrei un bărbat care să te ia mai tare?!”

Bătaie între Cazi și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei! "Tu ai spus că părinții tăi te-au lăsat la mănăstire!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Mariana a plâns în hohote! Cristian Comanici vrea să părăsească emisiunea Puterea Dragostei!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri