„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert


Ce s-a întâmplat cu Iulia Vântur, care a ajuns ținta criticilor românilor și nu numai. Cum a cântat vedeta stabilită în India.


In articol:

Mai mulți români sunt extrem de revoltați după ce Iulia Vântur a susținut un spectacol.

Vedeta a stârnit reacții stârnit reacții neașteptate în mediul online, după un spectacol în care a ales și o piesă românească extrem de cunoscută.

Iulia Vântur a cântat un colind în limba indiană, „La Betleem colo-n jos”, lucru care li s-a părut complet deplasat mai multor utilizatori de pe YouTube, care nu s-au putut abține și i-au transmis un mesaj vedetei care este stabilită de mai bine de 10 ani în India.

Iulia Vântur a susținut un concert in America

Iulia Vantur concert
Iulia Vantur concert in America[Sursa foto: Instagram]

Iulia a ales să cânte în cadrul concertului din New Jersey colindul „La Betleem colo-n jos”, iar pentru această prestație a purtat un costum tradițional indian de culoare albastră și a dansat.

„Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva!”, a scris o admiratoare revoltată de alegerea Iuliei Vântur, care a criticat și prestația artistică a vedetei.

„Transformarea unui colind superb, creștin ortodox, într-o mascaradă grotescă, cum văd și aud aici. Eu nu am văzut vreun român care să ia în derâdere religiile indiene. Iulia Vântur, să-ți fie rușine! ”, a mai scris un alt utilizator de YouTube, la fel de revoltat.

Ce păcat! A transformat un colind creștin ortodox în melodie indiană păgână pe care dansează lasciv!”, a mai adăugat cineva. „Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut spectatorii banii înapoi. Asta-i spectacol? ”, a mai comentat altcineva.

De cealaltă parte, spectatorii Iuliei din public au fost extrem de încântați de prestația sa din New Jersey.

Vedeta a avut alături de ea și câțiva dansatori, care s-au mișcat pe ritmurile cunoscutului colind, iar imaginile au ajuns pe internet și au produs rumoare.

Iulia Vantur

Iulia Vantur locuieste in India de 10 ani

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Gestul neașteptat al lui Salman Khan față de Iulia Vântur! Toată India a vorbit

Salman Khan, alături de Iulia Vântur

Zilele trecute, Iulia Vântur a recunoscut că Salman Khan i-a fost alături în toți acești ani de când se află în India. Cunoscutul actor de la Bollywood a reușit să îi deschidă mai multe uși datorită celebrității sale. Acest lucru a determinat-o pe Iulia Vântur să muncească și mai mult și să progreseze în cariera sa:

Iulia Vantur

Iulia Vantur a cantat un colind in limba indiana

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Nu m-am despărțit”. Iulia Vântur confirmă relația cu Salman Khan! Cei doi se iubesc de mai bine de 10 ani

„Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă. Conținutul și examenul final eu le-am dat. Am fost privilegiată să am parte de sfaturile unui om cu o experiență de peste 30 de ani în Bollywood. M-a susținut și chiar a crezut în mine. El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial. Eu chiar nu-mi făcusem vreo speranță că voi începe o carieră în muzică, în India. Abia când mi s-a spus „ai un dar frumos, special… nu-l ignora!, am realizat că merită să pun extra muncă și energie. Meritam să fac asta pentru sufletul meu. Muzica este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit în viața mea.”, a declarat Iulia Vântur în cadrul unui interviu.


Abonează-te pe

Citește și:

Alexandru Arșinel, mutat de urgență din azil la un spital: „Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu”

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Alex Bobicioiu, declarații tranșante despre Alex Zănoagă: „Să își vadă de viața lui”

Emily Burghelea s-a infectat cu un virus după ce a rămas iar însărcinată: „Nu s-a mișcat din pat de rău”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cum a venit soția lui Alexandru Arșinel la căpătâiul marelui actor
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri