Afla si tu secretele „terapiei intime Dracula”! Aceasta este metoda controversata de tratament pentru femeile care vor mai multa satisfactie sexuala


Dupa ce tratamentul facial cu sange a devenit faimos datorita lui Kim Kardashian, care l-a promovat, o noua metoda ciudata de infrumusetare a venit la moda.

Este vorba de Rejuvula, un tratament de intinerire a vaginului, cu ajutorul sangelui.

Rejuvula consta in extragerea sangelui clientei si apoi injectarea lui in tesutul vaginului. Metoda costa aproximativ 1.000 de euro si se crede ca mareste placerea sexuala si combate incontinenta urinara.

Terapeutii care practica Rejuvula spun ca sangele injectat stimuleaza productia de celule stem, care intineresc tesutul afectat. Ei spun ca nu exista riscul de infectii sau alergii, pentru ca este folosit doar sangele pacientei. Mai exact, este extrasa plasma din sange. Din cauza sangelui folosit la tratament, Rejuvula este poreclita si „terapia intima Dracula”.

In urma tratamentului, femeile vor avea mai multe orgasme, vor avea un apetit sexual crescut, iar orgenele lor genitale vor arata mai intinerite, spun medicii. De asemenea, cele care sufera de durere in timpul contactului sexual vor scapa de aceasta problema.

Tratamentul trebuie repetat, in mod normal, in fiecare an sau chiar o data la 6 luni, scrie Daily Mail. Deocamdata se poate face doar in doua clinici, La Londra si in Irlanda.

Afla mai multe pe: www.adevarul.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Bârfim puţin, kfetele! Jennifer Lopez a refuzat un rol nominalizat la OSCAR, iar Vanessa Hudgens și Austin Butler şi-au spus "ADIO!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri