CITEȘTE: Cine este Florentina Raiciu, prepuspusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf


Cine este presupusa amanta lui Reghe? Cu ce se ocupa fosta asistenta tv, Florentina Raiciu


In articol:

Are Laurenţiu Reghecampf o amantă de 8 ani?! Totul a pornit de la declaraţiile lui Gigi Becali, care a spus că Reghe trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 8 ani, iar mai mult de atât… Anamaria Prodan ştie despre

acest “detaliu”. Presa a speculat că Florentina Raiciu este cea care îi face zilele senine faimosului antrenor, Laurenţiu Reghecampf.

Cine este Florentina Raiciu şi cu ce se ocupa presupusa amantă a lui Reghe

florentina raiciu reghecampf

Citeste si: Anamaria Prodan, despre presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf: „O voi găsi”

Cu ani în urma Florentina Raiciu  a ales calea televiziunii şi a fost asistentă la Antena Stars, o bună perioadă de timp.

Totodată a fost fotomodel şi a pozat pentru revista celebră a “iepuraşilor”, Playboy. În prezent Florentina Raiciu deţine un salon de frumuseţe. 

În trecut voluptuoasa blodina  s-a confruntat şi problemele de greutate şi nu a avut mereu silueta perfectă. Într-un interviu, Florentina Raiciu a declarat ”Nu sunt perfectă, nu am mărimile ideale, hainele concepute de designeri pentru podiumurile se modă nu mă încap, am câteva cicatrici, semne “de bună purtare”, celulită.

Dar fiecare percepe frumuseţea în felul lui. Cu trecerea anilor, da, fac mai mult sport şi sunt atentă la ceea ce mănânc, încerc să mă odihnesc cât mai mult, să am o disciplină în ceea ce fac. Beau apă, nu fumez şi nu beau alcool, sucuri (doar ocazional), însă în viaţa mea am mai făcut şi greşeli. Sunt om, nu o păpuşă! Frumuseţea nu se măsoară în numere, simetrie, forme, dimensiuni sau culori, nu trebuie toţi să ne încadrăm într-un anumit standard.”

Florentina Raiciu şi Reghe nu s-au afişat împreună

cine este Florentina Raiciu

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este ANAMARIA PRODAN Reghecampf. Biografie: data nașterii, căsătorii, divorț, copii

Deşi speculaţiile sunt în jurul acestui subiect de câteva zile bune, Florentina Raiciu şi Laurenţiu Reghecampf nu s-au afişat împreună. Contactată de redacţia.ro, Florentina a precizat despre acest subiect: „Nu vreau să comentez acest subiect. Mulțumesc!”

La GSP, Anamaria Prodan a vrut să lămurească totul despre zvonurile legate de la Florentina Raiciu. Aceasta a precizat că “avalanşa” a pornit de la afirmatiile făcut de Gigi Becali. Acesta a precizat că Reghe ar avea o amantă de 8 ani.

‘Totul a început din ziua în care Gigi Becali a făcut ce a făcut și au apărut tot felul de nume de femei. Cu amantă de 8 ani, că Anamaria Prodan are și ea pe cineva. Am mii de mesaje și toată lumea pune câte o întrebare. Toți mă întreabă… Familia este ok. Eu nu sunt femeia care a stat la mâna unui bărbat. Nu există că l-am luat de bărbat ca să am mașini sau altceva. (…)E jenant că în 2021 mai avem discuții de genul acesta. Că are amantă de 8 ani și nevastă-sa doarme, stai că a furat averea familiei și a făcut nu știu cui salon. El era atunci antrenor la Steaua. Unde erau ăia 10-20 de mii de dolari pe care îi dădea… cum o cheamă?! Florentina, nu știu…’, a declarat Anamaria Prodan.

Ce a declarat Anamaria  Prodan despre Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghe

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Florentina Ana-Maria Raiciu (@florentinaraiciu)

Celebra impresara considera că totul este o strategie de defăimare pentru soţul ei, Laurenţiu Reghecampf. De asemenea, aceasta a precizat că  ea nu a avut niciodată, vreun conflict cu Florentina Raiciu.

‘Nici măcar nu am văzut-o în viața mea. Au curs atunci subiectele… A bătut-o Prodan, i-a rupt salonul, i-a spart… o prostie! Nu am văzut-o niciodată pe femeia asta, nu am primit niciodată un telefon acasă de la femeia asta. Dacă cine a aruncat vorba asta a crezut că o să-mi distrugă căsnicia și o să-l distrugă pe Reghe ca imagine… (…) Nu există! Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre. O singură dată am întrebat când existau discuții în oraș, dacă o știe pe fata asta.

Am intrat amândoi pe Google și ne-am uitat cine este... Ți se pare că Reghe s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor… gunoaie? Nu știu dacă cineva mă judecă. Pentru mine o femeie care nu are demnitate, mândrie este… O femeie care nu a muncit o zi și care stă așa cu picioarele deschise… Ce fel de om ar trebui să fie Laurențiu Reghecampf? Eu nu am văzut nimic ca să zic că a avut dreptate Becali’, a precizat Anamaria Prodan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Florentina Ana-Maria Raiciu (@florentinaraiciu)


Abonează-te pe

Citește și:

Anamaria Prodan, noi declarații legate de infidelitatea soțului: "Luați mâinile de pe Reghecampf"

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

CITEȘTE: Cine este ANAMARIA PRODAN Reghecampf. Biografie: data nașterii, căsătorii, divorț, copii

CITEȘTE: Cine a fost Maria Lătărețu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă, moarte

CITEȘTE: Cine este MARIA CIOBANU. Data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine a fost Ileana Sărăroiu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, vârstă, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri