Afla ce spun orgasmele tale despre relatia pe care o ai. Nu te gandeai la asa ceva!


Afla ce spun orgasmele tale despre relatia pe care o ai. Nu te gandeai la asa ceva!

Numarul de orgasme iti poate spune multe despre relatia in care te afli cu partenerul tau.

 

Orgasmele sunt grozave, insa ar putea sa afecteze gradul de fericire din relatie, spune o noua cercetare din "The Journal of Sexual Medicine".
Intr-un studiu recent, oamenii de stiinta au chemat 85 de cupluri din Cehia cu varste intre 20 si 40 de ani. Toate cuplurile traiau impreuna si aveau o relatie lunga, in medie de 5,4 ani. Ambii perteneri au primit chestionare separate pentru a analiza fericirea din relatie si satisfactia din vietile lor sexuale, alaturi de intrebari despre cat de bine ii intelege partenerul din punct de vedere sexual si ce fac atunci cand sunt
in pat. De asemenea, au oferit detalii despre lucruri care s-au intamplat recent in vietile sexuale si cat de des au ajuns la orgasm.
Se pare ca mai mult sex si mai multe orgasme erau cruciale intr-o relatie fericita. De asemenea, s-a desciperit ca fericirea feminina dintr-o relatie era asociata cu mai multe orgasme vaginale si mai putina masturbare. In plus, compatibilitatea sexuala dintre cei doi membri ai cuplului era prezisa de frecventa mai mare a actelor sexuale si a orgasmelor vaginale.
Chiar si satisfactia masculina era mai mare atunci cand partenerii aveau mai multe orgasme.
Sursa: womenshealthmag.com

Orgasmele sunt grozave, insa ar putea sa afecteze gradul de fericire din relatie, spune o noua cercetare din "The Journal of Sexual Medicine".

Intr-un studiu recent, oamenii de stiinta au chemat 85 de cupluri din Cehia cu varste intre 20 si 40 de ani. Toate cuplurile traiau impreuna si aveau o relatie lunga, in medie de 5,4 ani. Ambii perteneri au primit chestionare separate pentru a analiza fericirea din relatie si satisfactia din vietile lor sexuale, alaturi de intrebari despre cat de bine ii intelege partenerul din punct de vedere sexual si ce fac atunci cand sunt in pat. De asemenea, au oferit detalii despre lucruri care s-au intamplat recent in vietile sexuale si cat de des au ajuns la orgasm.Se pare ca mai mult sex si mai multe orgasme erau cruciale intr-o relatie fericita. De asemenea, s-a desciperit ca fericirea feminina dintr-o relatie era asociata cu mai multe orgasme vaginale si mai putina masturbare. In plus, compatibilitatea sexuala dintre cei doi membri ai cuplului era prezisa de frecventa mai mare a actelor sexuale si a orgasmelor vaginale. Chiar si satisfactia masculina era mai mare atunci cand partenerii aveau mai multe orgasme. 


Sursa: womenshealthmag.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cristian Marinescu o cere în căsătorie pe Maria Lungu la Puterea Dragostei? "Construim totul de la bază"

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

|| DESCOPERĂ || Fructe și legume de toamnă pe care să le introduci în dieta ta

|| UPDATE || Cine este Florentina Raiciu, prepuspusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf

Meda de la Puterea Dragostei este însărcinată pentru prima oară


DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

|| 6 august 2021 || Horoscop zilnic vineri. O zodie o să întâlnească oamenii potriviţi la locul potrivit pentru cariera lor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri