„Acum se pot face teste.” Stephan Pelger a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe, în ultimul interviu

„Acum se pot face teste.” Stephan Pelger a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe, în ultimul interviu

Stephan Pelger a vorbit despre cea mai mare dorință a lui în ultimul interviu. Iată ce a dezvăluit designerul de modă!

Vestea că faimosul designer nu mai este printre noi a fost un șoc pentru lumea mondenă. Apropiații, dar și persoane cunoscute au fost de-a dreptul uimite, deoarece nimeni nu se aștepta la o astfel de tragedie.

Citește și: Cine a fost designerul Stephan Pelger. “Sunt înfiat de la vârsta de un an şi cred că este un dar şi o şansă în viaţă pe care o ai o dată într-o viaţă!"

Stephan Pelger a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe

În ultima sa apariție, Stephan Pelger a vorbit despre problemele cu care se confrunta, și anume depresia și insomnia, iar de multe ori, de-a lungul timpului a mărturisit că a luat foarte multe medicamente.

Povestea lui de viață a fost de-a dreptul emoționantă și sunt puține persoane care știu prin ce clipe a trecut celebrul designer. Acesta a fost adoptat de familia episcopului de la Biserica Neagră.

Din păcate, acesta nu și-a cunoscut niciodată familia naturală, iar părinții lui adoptivi au fost cei care l-au crescut și care i-au oferit toată iubirea. Cu toate acestea, el a rămas cu o mare dorință pe care nu reușit să și-o îndeplinească.

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

„Este un subiect tabu să fii depresiv, anxios, alcoolic sau să ai probleme cu tot felul de substanțe.Acum,

în cazul meu, este unul foarte clar. Ce s-a întâmplat atunci în Franța m-a marcat foarte tare", mărturisea el, la Teo Show.

Una dintre cele mai mari dorințe pe care acesta le-a avut a fost să aibă șansa să își cunoască adevărata familie, dar din păcate, acest lucru a fost departe de a se întâmpla. El și-ar fi dorit să știe mai multe lucruri despre cei care i-au dat viață.

„Mi-aș fi dorit să văd dacă am un istoric medical. Mi-aș fi dorit să știu mă lupt cu demența sau cu alte boli, acum vorbind în viitor. Eu nu știu absolut nimic. Acum se pot face teste sau scriau în documentele respective despre problemele părinților, dar eu nu știu nimic", a explicat Stephan Pelger, la Kanal D.

Stephan Pelger, probleme cu insomnia

În urmă cu mai mulți ani, designerul a avut parte de un moment foarte dificil, după ce a fost jefuit și răpit, când se afla în Franța. Viața lui nu a mai fost la fel din acea clipă, iar anxietatea sa a devenit din ce în ce mai puternică.

Citește și: "Sunt îndrăgostit!" Ionuț își declară dragostea în fața Biancăi. Aflați ce se va întâmpla, joi, 5 octombrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: Ei sunt cetățenii care primesc 200 de euro de la stat de ziua de naștere! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a beneficia de banii în plus, dacă locuiești în Germania- stirilekanald.ro

După acest incident, Stephan ajunsese să ia 40 de pastile pe zi, iar sănătatea lui a fost pusă în pericol.

„Am ajuns în punctul X, fiind ziua în care a început totul, cu bătaia. Am luat o pastilă pentru anxietate, am fost la medic. Toate aceste lucruri au scăpat de sub control, dar într-o formă foarte nasoală.  Imaginează-ți că un om normal doarme de la un somnifer 8 ore, eu ajunsesem să iau 40 de comprimate pe noapte. A fost o perioadă relativ scurtă, acești 4 ani sunt considerați în medicină o perioadă relativ scurtă pentru un astfel de abuz(...) De la o asemenea doză se poate muri. Ideea de a vorbit public despre depresie, despre singurătate, despre abandon, eșec, toate chestiile acestea sunt niște lucruri pe care le avem în capul nostru, pe care nu le exteriorizăm", a povestit Stephan Pelger.

Citește și: „Sunt foarte toxice. Și pierzi controlul asupra lor!” Stephan Pelger s-a confruntat cu depresia. Designerul lua pastile ca să poată dormiCitește și:

Cine a fost designerul Stephan Pelger. “Sunt înfiat de la vârsta de un an şi cred că este un dar şi o şansă în viaţă pe care o ai o dată într-o viaţă!"

Cine este Bromania. „Eu am vrut să fac filme de când aveam 10-11 ani și îl vedeam pe Van Damme la televizor”

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies