Acestea sunt pozitiile de sex pe care le poti pune in practica oriunde! Fii mereu gata de un quickie!


Atunci cand ai chef de sex si nu mai poti astepta, trebuie sa pui in practica aceste pozitii geniale.

 

Sexul de calitate nu trebuie sa se rezume intotdeauna la patul sau sau chiar la apartamentul in care stai. Exista cateva pozitii pe care le poti pune in practica aproape intotdeauna atunci cand ai chef de un quickie. Iata despre ce vorbim.
1. Quickie Fix - Trebuie doar sa te apleci, in timp ce el te penetreaza pe la spate, tinandu-te de solduri.
2. Dansatoarea de balet - Spatii inguste? Nicio problema? Stati unul in fata celuilalt in timp ce tu iti pui un picior in jurul coapselor lui.
3. Mostenitoarea tronului - Este cea mai buna pozitie de sex oral atunci cand te grabesti. Trebuie doar sa te asezi pe o banca sau pe un scaun si sa-l lasi pe el sa-si faca treaba.
4. Liftul - Dupa ce stai pe tron, intoarce-i favoarea si ingenuncheaza in fata lui. Fa-i un sex oral genial, alternand vitezele.
5. Scaunul fierbinte - Poti pune in practica aceasta pozitie oriunde. Aseaza-te la el in poala si bucurati-va de senzatii.
6. Scara catre Rai - Este o variatie a Scaunului Fierbinte care poate fi aplicata oriunde sunt scari.
7. Cheful din bucatarie - Este o variatie a Dansatoarei de Balet care iti permite sa faci sex pe orice blat de bucatarie.
Sursa: womenshealthmag.com

Sexul de calitate nu trebuie sa se rezume intotdeauna la patul sau sau chiar la apartamentul in care stai. Exista cateva pozitii pe care le poti pune in practica aproape intotdeauna atunci cand ai chef de un quickie. Iata despre ce vorbim.

1. Quickie Fix - Trebuie doar sa te apleci, in timp ce el te penetreaza pe la spate, tinandu-te de solduri.2. Dansatoarea de balet - Spatii inguste? Nicio problema? Stati unul in fata celuilalt in timp ce tu iti pui un picior in jurul coapselor lui.3. Mostenitoarea tronului - Este cea mai buna pozitie de sex oral atunci cand te grabesti. Trebuie doar sa te asezi pe o banca sau pe un scaun si sa-l lasi pe el sa-si faca treaba.4. Liftul - Dupa ce stai pe tron, intoarce-i favoarea si ingenuncheaza in fata lui. Fa-i un sex oral genial, alternand vitezele.5. Scaunul fierbinte - Poti pune in practica aceasta pozitie oriunde. Aseaza-te la el in poala si bucurati-va de senzatii.6. Scara catre Rai - Este o variatie a Scaunului Fierbinte care poate fi aplicata oriunde sunt scari.7. Cheful din bucatarie - Este o variatie a Dansatoarei de Balet care iti permite sa faci sex pe orice blat de bucatarie.Sursa: womenshealthmag.com

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Românca Alexandra Paucescu face senzație în lume după ce a lansat cartea „Doar o soție de diplomat”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri