Acestea sunt cele mai originale jucarii sexuale! Trebuie sa vezi cum arata!


Iti vizitezi familia in weekend si nu vrei sa risti sa iti descopere jucariile sexuale?

 

Ei bine, secretul este sa te distezi, insa cat mai discret posibil. Aceste jucarii sexuale sunt inteligent concepute, astfel incat nimeni nu isi va da seama care este scopul lor.
1. Vibratorul deghizat in ruj - Se pierde in trusa de machiaj si nimeni nu va reusi sa faca diferenta. Are o singura viteza.
2. Vibratorul deghizat in colier - Este o piesa uimitoare de bijuterie si un vibrator lung si subtire. Vine in mai multe culori si se incarca la USB.
3. Jucarii sexuale pentru cupluri care seamana cu piese de mobilier - Are functie dubla si stimulare hands free.
4. Ulei de masaj deghizat in lumanare - Poate fi o piesa uimitoare de decor pentru casa ta, implinindu-ti cele mai fierbinti fantezii. Lumanarea se topeste la temperatura corpului, transformandu-se in ulei de masaj.
5. Jucarie sexuala pentru barbati deghizata in ou - Pentru a se folosi, se deschide oul, se pune lubrifiant inauntru si gata. Materialul se intinde peste penis.
6. Stimulator extern deghizat in diamant - Fiecare latura are o textura diferita si da o senzatie diferita.
Sursa: YourTango.com

Ei bine, secretul este sa te distezi, insa cat mai discret posibil. Aceste jucarii sexuale sunt inteligent concepute, astfel incat nimeni nu isi va da seama care este scopul lor. 

1. Vibratorul deghizat in ruj - Se pierde in trusa de machiaj si nimeni nu va reusi sa faca diferenta. Are o singura viteza.2. Vibratorul deghizat in colier - Este o piesa uimitoare de bijuterie si un vibrator lung si subtire. Vine in mai multe culori si se incarca la USB.3. Jucarii sexuale pentru cupluri care seamana cu piese de mobilier -
Are functie dubla si stimulare hands free.4. Ulei de masaj deghizat in lumanare - Poate fi o piesa uimitoare de decor pentru casa ta, implinindu-ti cele mai fierbinti fantezii. Lumanarea se topeste la temperatura corpului, transformandu-se in ulei de masaj.


5. Jucarie sexuala pentru barbati deghizata in ou - Pentru a se folosi, se deschide oul, se pune lubrifiant inauntru si gata. Materialul se intinde peste penis.6. Stimulator extern deghizat in diamant - Fiecare latura are o textura diferita si da o senzatie diferita.Sursa: YourTango.com

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

S-a logodit! Concurenta de la Survivor România a primit inelul de logodnă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri