Acesta este numarul de parteneri pe care o persoana ar trebui sa-i aiba intr-o viata


Illicit Encounter, un site de matrimoniale pentru persoane casatorite, a realizat un studiu pentru a afla care este numarul de parteneri pe care o persoana ar trebui sa-l atinga intr-o viata.

Site-ul a fost realizat pentru a incuraja infidelitatea, acestia sustin ca numarul perfect de parteneri sexuali intr-o viata este 12.

Conform cercetarii, 40% dintre barbati si 49% dintre femei au afirmat ca numarul ideal de parteneri se situeaza intre 10 si 15, 12 parteneri reprezentand numarul perfect. "Numarul magic"  reprezinta faptul ca un individ este "aventuros, liberal si tranzitoriu" din punct de vedere sexual, conform sondajului realizat asupra unei majoritati feminine si masculine.  Un procent de 70% dintre barbati si 66% dintre femei afirma ca mai putin de 10 parteneri sexuali intr-o viata indica "lipsa de experienta sexuala si lipsa asumarii riscurilor in dormitor", in timp ce peste 19 parteneri sexuali indica faptul ca "individul este extrem de greu de satisfacut sau egoismul exagerat".

Sursa
 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Soţia lui Mihai Gâdea arată senzaţional! Din fotografii, poţi să juri că Agatha este sora fiicei sale adolescente!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri