Acesta este cel mai eficient afrodisiac natural! Iata cum se consuma!


Acesta este cel mai eficient afrodisiac natural! Iata cum se consuma!

Dactylorhiza maculata din Familia Orhidaceae este o planta erbacee, perena, intalnita in solurile umede, prin pajisti sau tufarisuri in jurul izvoarelor.

 

In popor mai este cunoscuta si sub numele de bujor, limba cucului, iapa sarpelui, mana Maicii Domnului sau poroinic.
Tuberculii contin 45-50% mucilagii, 30% amidon si substante minerale. Tuberculilor li se atribuie proprietati afrodiziace si antidiareice. Preparatele din sculatoare determina trezirea senzualitatii, amplifica erotismul si stimuleaza trairile si realizarea actelor sexuale. Ele se pot utiliza in caz de frigiditate, impotenta si sterilitate feminina sau masculina. Puneti la fiert timp de 10 minute 1-2 lingurite de planta intreaga (inclusiv tuberculi) in 250 ml apa. Se strecoara apoi si se pot consuma 2 cani pe zi. O alta metoda este amestecarea a 50 g tuberculi pisati si 250 ml tuica de 60 grade. Amestecul se lasa timp de 24 ore, dupa care se strecoara si se poate consuma cate 50 ml o data, cu efecte imediate de stimulare sexuala.
Pentru stimularea potentei sexuale si preintampinarea ejacularii precoce preparati un decoct din 2 litri de apa clocotita si cate 1 lingurita de tuberculi de sculatoare, tulpini si frunze de lungoare (Ononis hircina), busuioc de camp, dumbat (Teucrium chamaedrys), tuberculi de gemarita (Orchis papilonaceae), morcovi de camp (Daucus carota), frunze si seminte schinduf, radacina de telina si frunze si radacina priboi (Geranium macrorrhiza). Se fierbe un minut, apoi se lasa la racit un sfert de ora.
Se strecoara si se beau 6-8 linguri pe zi (la un interval de 1 ora se ia 1 lingura) sau cate o cana inaintea meselor de dimineata, pranz, seara. Cura dureaza 40 zile.
Sursa: revista-tratamente-naturiste.ro

In popor mai este cunoscuta si sub numele de bujor, limba cucului, iapa sarpelui, mana Maicii Domnului sau poroinic. 

Tuberculii contin 45-50% mucilagii, 30% amidon si substante minerale.

Tuberculilor li se atribuie proprietati afrodiziace si antidiareice. Preparatele din sculatoare determina trezirea senzualitatii, amplifica erotismul si stimuleaza trairile si realizarea actelor sexuale. Ele se pot utiliza in caz de frigiditate, impotenta si sterilitate feminina sau masculina. Puneti la fiert timp de 10 minute 1-2 lingurite de planta intreaga (inclusiv tuberculi) in 250 ml apa. Se strecoara apoi si se pot consuma 2 cani pe zi. O alta metoda este amestecarea a 50 g tuberculi pisati si 250 ml tuica de 60 grade. Amestecul se lasa timp de 24 ore, dupa care se strecoara si se poate consuma cate 50 ml o data, cu efecte imediate de stimulare sexuala.

Pentru stimularea potentei sexuale si preintampinarea ejacularii precoce preparati un decoct din 2 litri de apa clocotita si cate 1 lingurita de tuberculi de sculatoare, tulpini si frunze de lungoare (Ononis hircina), busuioc de camp, dumbat (Teucrium chamaedrys), tuberculi de gemarita (Orchis papilonaceae), morcovi de camp (Daucus carota), frunze si seminte schinduf, radacina de telina si frunze si radacina priboi (Geranium macrorrhiza). Se fierbe un minut, apoi se lasa la racit un sfert de ora. Se strecoara si se beau 6-8 linguri pe zi (la un interval de 1 ora se ia 1 lingura) sau cate o cana inaintea meselor de dimineata, pranz, seara. Cura dureaza 40 zile.

Sursa: revista-tratamente-naturiste.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Sunt într-o relație de două luni”. Jador, primele detalii despre noua iubită

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Povestea bizară a unei femei care a găsit pe bordul mașinii o sticlă cu apă. Nu i-a venit să creadă când a aflat ce înseamnă acest lucru

„Îi este frică să devină mamă”. Carmen Harra, dezvăluiri după ce Delia a aflat că va avea fetiță

„E artist și tu lăutar”. Jador și-a spus părerea despre Smiley. Cum îl consideră manelistul pe iubitul Ginei Pistol


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Ceva m-a scos ca prin minune din toate problemele”. Oana Roman, despre cum depășește momentele dificile din viață
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri