Acest tip de bărbat este cel mai bun la pat


Performanțele sexuale ale unui bărbat sunt strâns legate nu doar de aspectul și condiția lui fizică, ci mai ales de caracterul său, se arată într-un studiu publicat în revista de specialitate “Evolutionary Psychology”.

Femeilor le plac bărbații cu simțul umorului și pe bună dreptate! Se pare că această preferință a femeilor vine dintr-un fapt cunoscut la nivel subconștient, se arată în studiul de specialitate publicat în “Evolutionary Psychology”.

Citeste si: Ce se întâmplă dacă renunţi la masturbare timp de 4 săptămâni

Cercetarea a arătat că bărbații cei mai apreciați pentru performanțele lor sexuale sunt cei amuzanți! Studiul științific a aratăt că bărbații care fac glume bune, recunoscuți pentru amuzamentul lor, sunt considerați nu doar mai atrăgători, ci și mai buni la pat, numărul de orgasme avute de femei în timpul sexului cu un bărbat amuzant fiind mai ridicat decât cel avut de femeile care fac sex cu bărbați care nu au un simt al umorului dezvoltat.

Citeste si: Secretele iubirii, în funcție de Zodie - ASTROLOGIE

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Ele sunt cele mai sexy femei din zodiac! Au un magnetism aparte şi întorc toate privirile! Vezi care sunt secretele lor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri