Aceasta este cea mai noua inventie in materie de jucarii sexuale: vibratorul hands-free! Uite cum se foloseste!


Alexandra Fine si Janet Lieberman, doua tinere din Brooklyn, vor sa schimbe modul in care femeile experimenteaza sexul.

 

Avand cunostiinte de terapie sexuala si inginerie mecanica, cele doua fete si-au unit fortele pentru a concepe "Dame Products", o companie de jucarii sexuale care creeaza primul vibrator hand-free din lume care adauga stimulare clitorala in timpul preludiului.
"Atunci cand privesti sexualitatea, exista o imparitate intre placerea feminina si masculina. Femeile au mai multe sanse sa gaseasca sexul ne placut daca nu au orgasm", spune Fine.
Conform unui studiu realizat de Kinsey Institute, pana la 70% dintre femei au nevoie de stimularea clitorisului pentru a ajunge la orgasm. Insa Dame Products sugereaza ca o asemenea stimulare in timpul sexului este de cele mai multe ori ciudata si obositoare pentru ambii parteneri.
Asa isi face aparitia vibratorul "Eva", o jucarie hand-free pe care femeile o pot fixa sub labiile majore in timpul sexului.
Pentru a o folosi, insereaza-o sub labii pentru stimularea directa a clitorisului.
"Am vrut sa le ajut pe femei sa se bucure de sex, concepand un produs care nu incurca si cu ajutorul caruia cei doi parteneri se pot concentra unul la celalalt", spune Fine.
http://youtu.be/CdiqIOvq4lc
Se pare Eva este perfecta pentru toate marimile de clitoris, insa nu exista garantii ca vibratorul va ramane la locul sau de fiecare data.
Cu toate acestea, femeile care l-au incercat s-au declarat satisfacute.
O donatie de 95 de dolari iti va aduce vibraorul acasa, iar acesta urmeaza sa fie scos la vanzare cu 105 dolari.
http://youtu.be/u5Xik4KbsZ4

Avand cunostiinte de terapie sexuala si inginerie mecanica, cele doua fete si-au unit fortele pentru a concepe "Dame Products", o companie de jucarii sexuale care creeaza primul vibrator hand-free din lume care adauga stimulare clitorala in timpul preludiului." Atunci cand privesti sexualitatea, exista o imparitate intre placerea feminina si masculina. Femeile au mai multe sanse sa gaseasca sexul ne placut daca nu au orgasm", spune Fine.Conform unui studiu realizat de Kinsey Institute, pana la 70% dintre femei au nevoie de stimularea clitorisului pentru a ajunge la orgasm. Insa Dame Products sugereaza ca o asemenea stimulare in timpul sexului este de cele mai multe ori ciudata si obositoare pentru ambii parteneri.


Asa isi face aparitia vibratorul "Eva", o jucarie hand-free pe care femeile o pot fixa sub labiile majore in timpul sexului. Pentru a o folosi, insereaza-o sub labii pentru stimularea directa a clitorisului.

" Am vrut sa le ajut pe femei sa se bucure de sex, concepand un produs care nu incurca si cu ajutorul caruia cei doi parteneri se pot concentra unul la celalalt", spune Fine.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cu ce asortăm culoarea maro. Idei de ținute frumoase cu diverse nuanțe de maro

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

Rețete de smoothie ideale la micul dejun pentru o zi plina de energie

DANIEL NICULESCU: Cine este soțul Andreei Tonciu

Citate celebre despre emoții și sentimente


DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Tehnici de machiaj pentru începători

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri