Abuzată sexual de 110 bărbaţi în 22 de ore. Povestea fetei vândute pentru sex: „Când mă gândesc la trecut sunt extrem de furioasă, dar şi foarte tristă”


O femeie din Marea Britanie susţine că a fost vândută drept sclavă sexuală şi forţată să lucreze ca prostituată de la vârsta de 14 ani. Ea a declarat că totul a început în timp ce se afla într-o vacanţă în Grecia, alături de mama ei.

Îşi spune Megan Stephens, dar nu e numele său real. Tânăra a povestit că făcea sex cu 50 de persoane zilnic şi că a fost forţată să întreţină relaţii intime cu 110 bărbaţi în 22 de ore.

Citeste si: HOROSCOP COMPLET FEBRUARIE 2019. Cele mai importante previziuni pentru fiecare ZODIE

Megan Stephens a ajuns să fie forţată să facă sex cu 110 bărbaţi în doar o zi, după ce bărbatul pe care îl considera iubitul ei a vândut-o unui traficant de carne vie. În prezent, tânăra nu vrea să-şi dezvăluie locaţia şi trăieşte cu teamă că traficanţii de carne vie o vor găsi sau, mai rău, îi vor răni familia. Megan Stephens a scris o carte despre experienţa cutremurătoare prin care a trecut, intitulată „Bought & Sould” („Cumpărată şi vândută”).

 

Femeia a fost vândută mai multor „peşti” şi forţată să lucreze pe strată sau în bordeluri. A reuşit să scape de acest chin acum şase ani şi jumătate, în 2009.

 

Citeşte mărturisirile terifiante ale tinerei pe pagina următoare. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Scene de groază la Puterea Dragostei - 24 ianuarie! Manuela și Roxana se iau la bătaie. Turcu vrea să intervină între ele și sparge ușa

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri