A murit cel mai bătrân bărbat din lume la vârsta de 113 ani


Japonezul Masazo Nonaka, care fusese recunoscut ca cel mai bătrân bărbat din lume, a murit la vârsta de 113 ani.

Japonezul Masazo Nonaka, locuitor al insulei japoneze Hokkaido care fusese recunoscut ca cel mai bătrân bărbat din lume, a murit duminica aceasta la vârsta de 113 ani, a informat agenția de știri Kyodo.

Citeste si: A MURIT REGINA! Vestea a fost CONFIRMATĂ! Va fi DOLIU timp de o lună!

Japonezul și-a dat ultima suflare în casa lui aflată în localitatea Ashoro, din insula Hokkaido, cea mai nordică insulă a arhipelagului nipon.

Citeste si: Horoscop Mihai Voropchievici pentru 21 - 27 ianuarie! Runele anunță o săptămână plină de peripeții pentru toate zodiile

Nonaka, născut în anul 1905, a trăit în ultimii ani împreună cu nepoții săi la poalele Muntelui Oakan, în nordul insulei Hokkaido. Descendenții săi sunt proprietarii unui mic hotel aflat lângă izvoarele termale Nonaka Onsen din această zonă. În tinerețe, el a fost maestru de arte marțiale, așa câștigându-și existența ani buni. 

Nonaka se afla pe locul 30 în clasamentul celor mai bătrâni oameni din lume, toate pozițiile fruntașe fiind deținute de către femei.

DISTRIBUIE
acest articol


Horoscop

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 20 - 26 aprilie 2019: Lună plină dublă în Balanţa. Acest eveniment rar afectează toate zodiile - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri