,,A închis ochii cu un singur of.” Anamaria Prodan, declarații emoționante despre ultimele momente ale mamei ei


Anamaria Prodan și mama sa au avut o legătură de-a dreptul specială. Impresara își aduce aminte foarte des de momentele petrecute cu cea care i-a dat viață, iar într-un interviu recent, a vorbit despre ultimele clipă de viață ale Ionelei Prodan.


In articol:

Anamaria Prodan  a aflat despre mama sa că are probleme grave de sănătate, după un set de analize, care nu a ieșit deloc bine, iar la vremea aceea, medicii i-au dat Ionelei Prodan doar două săptămâni de viață.

Citeste si: ,,N-ai cum să fii vedetă așa”. Anamaria Prodan, declarații dure la adresa Biancăi Drăgușanu

Ce a declarat Anamaria Prodan despre mama sa

Impresara a făcut tot posibilul pentru a nu-și pierde mama, motiv pentru care a mers la foarte multe spitale din diferite țări, printre care Cuba, Turcia, dar și medic. Din păcate, totul a fost degeaba.

Cu toate acestea, Anamaria Prodan este mândră de ea, deoarece a reușit să îi prelungească viața mamei sale de la două săptămâni, la un an și jumătate.

Anamaria Prodan a spus că domnul doctor i-a spus că e metastază și nu există nicio șansă, iar în două săptămâni va deceda. Vedeta a tras aer și i-a cerut să îi facă o listă să știe unde poate să o trateze, iar în trei zile a plecat în Cuba.

"Ea mi-a spus într-o zi că obosește, ceea ce nu se întâmpla(...) când mi-a spus asta am zis să facem un set de analize. După analize, domnul doctor m-a sunat și mi-a spus că e metastază, fără nicio șansă și în două săptămâni o îngrop. Am tras aer și i-am cerut să îmi facă o listă să știu unde pot să o tratez.(...) În trei zile am plecat în Cuba. I-am zis că are o pată mică pe ficat și că vreau să o tratăm acum(...) am rugat pe toată lumea să nu îi spună nimic. Am tratat plămânii, s-a mutat la ficat și am plecat în Turcia să operăm.(...) Am realizat că orice am fi tratat se muta în alte parte. Am plecat în Mexic, am plecat peste tot. Am stat cu ea secundă de secundă și i-am prelungit viața de la două săptămâni la un an jumate", a povestit Anamaria Prodan în cadrul emisiunii Wownews.

Anamaria Prodam, declarații emoționante despre ultimele momente ale mamei ei

Anamaria Prodam, declarații emoționante despre ultimele momente ale mamei ei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Mama mea l-a crescut ca pe copilul ei”. Anamaria Prodan, cu lacrimi în ochi la TV! Noi dezvăluiri despre divorțul de Laurențiu Reghecampf

Cum a murit Ionela Prodan

 Anamaria Prodan  a mai spus că a stat lângă mama sa, Ionela Prodan, tot timpul, până când și-a dat ultima suflare.

Ionela Prodan a murit fericită, dar totuși cu un regret și un of în suflet. Impresara a spus că a stat lângă mama ei secundă de secundă și că are noroc că în perioada aceea foarte mulți din presă au respectat intimitatea lor.

"Am stat lângă ea secundă de secundă. Am avut noroc în perioada aceea că foarte mulți din presă au respectat intimitatea noastră. Știu că a închis ochii fericită, cu un singur of pe care îl știam și noi acasă: Laur", a povestit ea.

Citeste si: „La cât i-am dat în viața mea”. Ce pensie alimentară va plăti Laurențiu Reghecampf, potrivit deciziei luate în instanță

Anamaria Prodam, declarații emoționante despre ultimele momente ale mamei ei

Anamaria Prodam, declarații emoționante despre ultimele momente ale mamei ei

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

,,N-ai cum să fii vedetă așa”. Anamaria Prodan, declarații dure la adresa Biancăi Drăgușanu

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Niciodată nu mi-a interzis”. Andreea Tonciu, despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cum se înțelege cu nașii ei după divorț

„La cât i-am dat în viața mea”. Ce pensie alimentară va plăti Laurențiu Reghecampf, potrivit deciziei luate în instanță

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
10 idei de cadou de Moș Nicolae pentru iubitul tău
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri