„A fost un semn dumnezeiesc”. Cine este soția lui Alexandru Arșinel, Marilena. Femeia este imobilizată la pat


În urma lui Alexandru Arșinel rămân o soție îndurerată, precum și doi fii care i-au fost alături până în ultima clipă. Cine este soția lui Alexandru Arșinel.


In articol:

Vestea că Alexandru Arșinel s-a stins din viață a căzut ca un trăsnet pentru toți fanii marelui actor.

După o lungă suferință, Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani.

În urma sa au rămas, pe lângă milioane de fani, și doi copii și o soție care îl plâng.

Cine este Marilena Arșinel, soția lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel era căsătorit din anul 1968 cu Marilena, femeia care l-a cucerit și care i-a fost alături până în ultima clipă a vieții.

De-a lungul timpului, marele actor a fost extrem de discret în legătură cu viața sa personală și puțini au știut cum a cunoscut-o pe Marilena, dar și cum au deci să formeze un cuplu atât de solid.

Citeste si: Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel! Era unul dintre cei mai bogați actori din România

Alexandru Arsinel

Alexandru Arsinel a fost extrem de bolnav in ultimele luni

[Sursa foto: captura video]

Citeste si: Locul în care Alexandru Arșinel va fi înmormântat. Regretatul maestru își pregătise locul de veci, în urmă cu mai mult timp

Alexandru Arșinel a murit. Cum s-a cunoscut cu soția sa, Marilena Arșinel

De altfel, mulți au crezut de-a lungul timpului că soția lui Alexandru Arșinel este regretata Stela Popescu, însă adevărul era altul. Cei doi erau doar parteneri de scenă, iar acasă, femeia care îi era alături era Marilena.

Citeste si: Câți bani primea pe lună Alexandru Arșinel! Actorul avea și certificat de revoluționar

La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns.

Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!”, scria Alexandru Arșinel în cartea autobiografică: „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”, lansată în 2012, despre povestea lor de dragoste.

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arşinel. „Eram gras, nu scoteam o vorbă că nu cumva să râdă lumea de mine. O piesă de teatru care m-a salvat de la repetenţie."

Întâmplarea avea loc la Ștrandul Tineretului, în anul 1966, iar doi ani mai târziu au mers la Starea Civilă pentru a se căsători.

Cei doi au locuit o perioadă după nuntă într-o cameră, cu baia pe hol, la cămin. Acolo a venit pe lume primul copil al cuplului, Bogdan.

Citeste si: Veste tristă în lumea actoriei! Alexandru Arșinel s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani

 

„Am păcălit-o! Cred că merita un bărbat mai bun decât mine, în sensul că n-am fost întotdeauna lângă ea când a trebuit. Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc! ”, mai scria Alexandru Arșinel.

Marilena Arșinel, imobilizată în urma unui tragic accident

Din nefericire, ultimii ani au fost umbriți de multe probleme pentru soții Arșinel. În timp ce fostul partener de scenă a suferit un transplant de rinichi și ajunsese să se deplaseze cu dificultate, soția acestuia a rămas într-un scaun cu rotile după ce în urmă cu câțiva ani i s-a blocat tocul pantofilor în scări și a căzut, lovindu-se la pat. De atunci, Alexandru Arșinel i-a fost alături clipă de clipă.

Cine este sotia lui Alexandru Arsinel

Cine este sotia lui Alexandru Arsinel, cei doi erau casatoriti din 1968

[Sursa foto: Facebook]

„Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident…suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic. Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă. ”, declara Alexandru Arșinel în anul 2021 despre femeia care i-a fost alături o viață întreagă.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Nu vrem să comentăm”. Familia lui Alexandru Arșinel, declarații despre starea de sănătate a actorului

„Încercăm să profităm”. Casa de vacanță a Stelei Popescu a fost renovată complet! Ce spune Doina Maximilian, fiica ei adoptivă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Ar trebui să-i fie jenă.” Anamaria Prodan, cea mai importantă victorie în instanță! Dorința impresarei a fost împlinită
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri