“A fost un drum lung.” Daniela Iliescu, veste importantă pentru fani. Ce a anunțat iubita lui Culiță Sterp


Daniela Iliescu, a transmis un nou mesaj pentru cei care o urmăresc pe platformele de socializare. Iată ce a declarat logodnica cântărețului Culiță Sterp!


In articol:

Logodnica lui Culiță a avut de dat o veste importantă pentru fani. Ce a declarat Daniela Iliescu, după perioada dificilă prin care a trecut, în urma accidentului cauzat de vedetă în centrul orașului Cluj-Napoca.

Daniela Iliescu, noul mesaj transmis pentru următorii săi

Daniela Iliescu are o noutate pentru toți urmăritorii din mediul online. Iubita lui Culiță Sterp a mărturisit că a mai rămas foarte puțin timp până când va lansa brandul de haine la care lucrează de un an și jumătate. Partenera artistului este fericită că oamenii vor putea achiziționa destul de curând piesele vestimentare sport atât pentru fete, cât și pentru băieți.

Haine sunt concepute din materiale calitative, fără desene sau alte imprimeuri. Mai mult decât atât, acestea vor putea fi comandate și pentru adulți. Culorile predominante sunt cele neutre, după cum a spus frumoasa blondină. Daniela Iliescu este încântată de business-ul său.

„A fost un drum lung, de-a lungul căruia, pas cu pas am adăugat tot mai multă valoare acestui brand. Am testat și retestat, am căutat cele mai potrivite materiale pentru copilașii noștri și ne-am lăsat conduși de dragostea pentru ei.

În sfârșit vrem să vă anunțăm cu mare bucurie, că joi, 24.11.2022, vom lansa brandul. E mai mult decât un brand, e o poveste frumoasă despre grijă, simplitate și dragoste pentru copiii noștri. Abia aștept să ne cunoaștem!”, a transmis iubita lui Culiță Sterp pe contul personal de Instagram.

Citește și: Șansele lui Culiță Sterp de a putea cânta din nou peste hotare, în urma accidentului rutier din Cluj-Napoca. Cântărețul nu poate părăsi țara

Daniela Iliescu, veste importantă pentru fani

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nevastă-ta mai întreabă de mine?” Replica artistului Culiță Sterp, după ce a părăsit sala de judecată

Daniela Iliescu, mesaj de susținere din partea lui Culiță Sterp

Daniela Iliescu a postat în mediul online mai multe fotografii cu fiul său și al artistului, Milan, dar și cu nepoata sa, Carla. La rândul său, artistul de muzică de petrecere a postat un mesaj de susținere pentru frumoasa lui logodnică.

„Trecutul, prezentul și viitorul meu! Dragostea aia mare!”, a scris Culiță Sterp, pe rețelele de socializare, alături de un emoticon în formă de inimă.

Citește și: „Știu că am dezamăgit și că poate nu-și mai au rost cuvintele!”. Care au fost primele declarații ale lui Culiță Sterp, după accidentul provocat

Daniela Iliescu, veste importantă pentru fani

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Pur și simplu mi-au tăiat calea.” Ileana Sterp a fost implicată într-un accident rutier, în momentul în care era însărcinată


Abonează-te pe

Citește și:

Șansele lui Culiță Sterp de a putea cânta din nou peste hotare, în urma accidentului rutier din Cluj-Napoca. Cântărețul nu poate părăsi țara

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Dragostea aia mare.” Ce i-a transmis Culiță Sterp iubitei sale, Daniela

„Nevastă-ta mai întreabă de mine?” Replica artistului Culiță Sterp, după ce a părăsit sala de judecată

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 2 decembrie. O zodie întâmpină probleme pe plan personal.
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri