A fost îndrăgostit Nicu Paleru de Emilia Ghinescu? Ce spune artistul despre sentimentele avute față de interpreta de muzică populară. “Eu nu pot să stau fără să iubesc.”

A fost îndrăgostit Nicu Paleru de Emilia Ghinescu? Ce spune artistul despre sentimentele avute față de interpreta de muzică populară. “Eu nu pot să stau fără să iubesc.”
A fost îndrăgostit Nicu Paleru de Emilia Ghinescu? Ce spune artistul despre sentimentele avute față de interpreta de muzică populară. “Eu nu pot să stau fără să iubesc.”

Nicu Paleru a vorbit despre ce sentimente a avut față de Emilia Ghinescu, colega de breaslă.

Nicu Paleru, îndrăgitul și cunoscutul artist de muzică de petrecere, cunoscut pentru melodiile și show-urile sale pe care le face la evenimente, a vorbit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, despre asocierea făcută dintre acesta și interpreta de muzică populară, Emilia Ghinescu. În momentul în care un cuplu artistic apare pe scenă, publicul asociază de foarte multe ori cariera profesională cu viața personală, astfel că Nicu Paleru și Emilia Ghinescu, care au apărut în nenumărate ori cântând împreună, au fost și ei asociați ca fiind soț și soție, ceea ce s-a întâmplat, de-a lungul timpului,

și cu alți parteneri cunoscuți de scenă.

Chiar și artista a mărturisit, acum ceva timp, că în momentul în care mergea la nunți, era întrebată unde este soțul ei, Nicu Paleru, iar oamenii nu credeau în momentul în care spunea că aceștia nu sunt împreună. Astfel, artistul a vorbit acum despre sentimentele avute față de colega de breaslă și dacă acestea chiar au existat în realitate. El am mărturisit că se cunosc încă de mici, în momentul în care activau în două grupe separate, iar toți membrii lor se cunoșteau și erau prieteni.

Unul dintre ei, fiind prieten la acea vreme cu artistul, chiar a ajuns să se căsătorească cu Emilia Ghinescu. 

„Într-adevăr, mie mi-a plăcut, îmi plăcea de Emilia (nr. Emilia Ghinescu). Și înainte de a fi și eu căsătorit prima dată. Cântam în trupe separate, ea la Junior 2000, eu la Inedit, așa se numeau formațiile, și eram prieten cu toții, și cu băieții din trupă, dintre care George, prietenul meu, chitaristul, s-a căsătorit cu ea.”,

a povestit Nicu Paleru.

Ce sentimente a avut Nicu Paleru față de Emilia Ghinescu

Citește și: Discuțiile pe care Nicu Paleru le-a avut cu fosta soție, în urma divorțului. Ce nu a respectat aceasta. “Consider că mi-am achitat îndatoririle mele de soț.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Nicu Paleru și Emilia Ghinescu
Nicu Paleru și Emilia Ghinescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Nicu Paleru a fost îndrăgostit de Emilia Ghinescu. Confesiunile artistei cu privire la situația amoroasă din acel moment. „A fost foarte greu. Puțini știu din exterior câte știu eu despre Nicu.”

Nicu Paleru spune că fiecare om are nevoie de un motiv de a iubi, iar el nu a putut să stea fără să iubească.

A recunoscut că i-a plăcut de ea, însă într-un mod nevinovat la acea vreme, mai ales că era cu mult timp înainte de prima lui căsătorie. A mai povestit faptul că a fost mai mult o poveste copilărească, însă în momentul în care a văzut că este prietenă cu chitaristul și cei doi își vorbesc mai mult, acesta a ales să se retragă. Spune că asta a fost tot și că nu s-a întâmplat nimic mai picant între ei.
Lumea  început să îi asocieze împreună și pentru faptul că amândoi au divorțat cam în aceeași perioadă din viața lor. 

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

„Fiecare om cred că are nevoie de un motiv de a iubi, eu nu pot să stau fără să iubesc. La vremea respectivă eram și eu la vânătoare și îmi plăcea de ea, dar nu neapărat o dragoste, era așa ceva mai nevinovat, mai la începutul vieții mele. Din momentul în care am înțeles că este prietenă cu chitaristul am renunțat. E o chestie mai mult copilărească. „Vrei să fii prietena mea? Nu că am prieten.” Cam așa s-a desfășurat toată povestea. Nu a fost nimic mai complex, mai picant.”, a mai spus Nicu Paleru.

Nicu Paleru
Nicu Paleru[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Nicu Paleru a fost îndrăgostit de Emilia Ghinescu. Confesiunile artistei cu privire la situația amoroasă din acel moment. „A fost foarte greu. Puțini știu din exterior câte știu eu despre Nicu.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies