A fost forțată de părinți să se mărite cu un bărbat pe care nu l-a cunoscut niciodată. „În noaptea nunții, m-a violat, în timp ce mama lui îi spunea ce să-mi facă”


A fost forțată de părinți să se mărite cu un bărbat pe care nu l-a cunoscut niciodată. „În noaptea nunții, m-a violat, în timp ce mama lui îi spunea ce să-mi facă”

Noaptea nunții ar trebui să fie specială pentru toate femeile, dar povestea următoare te va şoca.

 

Sunny Angel a fost forțată de părinții săi să se căsătorească cu un bărbat pe care nu l-a cunoscut niciodată și care a abuzat-o sexual în noaptea nunții, în timp ce mama lui stătea la ușă și îi spunea ce să facă.

Sunny, care trăiește în Surrey, a fost obligată de părinți să se mărite cu un străin care îi scria scrisori de dragoste și îi promitea că o va trata ca o prințesă.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru: zodiile care au MARE NOROC în săptămâna 26 ianuarie- 2 februarie. Va fi o perioadă UNICĂ pentru ele- previziuni pentru Kfetele.ro

După căsătorie, femeia a descoperit că soțul său nu știa să scrie sau să citească. Mama lui a fost cea care îi scria epistolele.

Sunny a trecut prin clipe cumplite.

Soţul ei o viola în mod repetat cu mama lui care stătea la ușă și îi spunea ce să facă. 

Sursa: A ntena3


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Mariana Cojocaru: zodiile care au MARE NOROC în săptămâna 26 ianuarie - 2 februarie. Va fi o perioadă UNICĂ pentru ele - previziuni pentru Kfetele.ro

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Dialog halucinant la "Puterea Dragostei" între Mădălin None și Bianca: "M-ai chemat pe holuri să ne..."

Horoscopul femeilor de succes! Zodiile care ajung departe în viaţă

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, despre Klaus Iohannis: „Va pleca de la Cotroceni înainte de terminarea mandatului”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ruxi Opulenta, mesaj adresat Mădălinei Pamfile după descalificarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Gestul fostei concurente a spus totul!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri