8 momente cand este normal sa n-ai chef de sex


8 momente cand este normal sa n-ai chef de sex

Doar pentru ca nu ai chef de sex nu inseamna ca ceva este in neregula cu tine.
„Un libido scazut nu este motiv de ingrijorare. Nu exista lucruri precum un nivel normal al dorintei sexuale. Cat de mult si cat de des doresti sex variaza de la femeie la femeie”, sustine Hilda Hutcherson, profesor de obstretica si ginecologie la Columbia University College of Physicians and Surgeons. Din cauza actualei culturi despre sexualitate multe femei se intreaba daca lipsa lor de dorinta este ceva anormal si ca ar trebui sa apeleze la pastile pentru a „rezolva” problema.
„In vreme ce o viata sexuala sanatoasa este o parte importanta a existentei umane, cat de mult sex trebuie sa faci este prea putin important in cazul in care voi doi sunteti fericiti si discutati despre acest subiect”, a subliniat Hutcherson.
Daca nu ai chef niciodata de sex ar trebui sa mergi la medic pentru un consult (libidoul scazut poate, uneori, indica depresie, diabet ori boli ale inimii si plamanilor) insa de cele mai multe ori este un subiect care nu trebuie sa-ti produca stres.
Iata 8 momente cand este normal sa n-ai chef de sex.
1.
Ciclul menstrual are un impact pternic asupra libidoului sustine Hutcherson. „Multe femei simt nevoia de sex inainte de ovulatie, dar sunt si femei care sunt total dezinterestate in perioada dinanintea menstruatiei”, spune ea. In ambele cazuri – dorinta puternica ori lipsa ei (cand femeia se simte balonata, iritata, obosita) sunt determinate de fluctuatia hormonala.

Abonează-te pe

Citește și:

Nu ai chef de sex? Iata ce alimente iti pun pe butuci viata intima

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Greutatea ideala. Tabel pe varste, inaltime si sex. Formule de calcul IMC si IAC

Cum faceau egiptenii sex. Desfrau antic greu de imaginat explicat in Papirusul Erotic de la Torino

Tehnici de sex pentru avansate! Niciun barbat nu le poate rezista!


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Istoria croissantului. S-a inventat în formă de semilună, pentru a simboliza turcii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Parteneri