6 reguli pentru o relatie sexuala de scurta durata


Oamenii privesc relatiile sexuale scurte in mod diferit. Pentru unii acestea sunt fermecatoare, misterioase, pasionante, in vreme ce pentru altii reprezinta doar un termen politicos pentru o femeie usoara. 

Indiferent in ce tabara te situezi, cheia este sa controlezi situatia si sa-ti asumi responsabilitatea pentru sanatatea ta. Ok, vrei sa eviti discutiile serioase, presiunea angajamentului si nefericirea despartirilor si, in acelasi timp, nu-ti este teama sa infrunti prejudecatile celorlati. 

Daca te gandesti sa te implici in relatiile sexuale scurte sau te afli deja pe acest drum, iata cateva reguli cruciale pe care sa ti le amintesti: 

1. Fii sincera de la inceput

Inca de la prima intalnire trebuie sa fii clara ca nu vrei sa te implici intr-o relatie serioasa sau orice forma de angajament scurt/lung. Odata ce el stie asta, depinde de el daca vrea sa mearga mai departe. In cazul in care nu-i dezvalui aceasta informatie s-ar putea sa fii acuzata ca l-ai dus de nas, mai ales daca te mai intalnesti si cu altcineva. Onestitatea este mereu cea mai buna politica. 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Burak Serdar Sanal, alias Pilot, din “Dragoste si secrete”, cu pasi repezi spre culmile succesului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri