6 lucruri care demonstreaza ca nu exista „penisul perfect”


Barbatii vor fi mereu obsedati de penisul lor inca din primii ani de viata.

 

Si, pe masura ce inainteaza in varsta, organul sexual are noi intelesuri. Este suficient de mare? E mai mare decat al colegului, al sefului, al fostului?
Aproape o treime dintre barbati nu sunt fericiti cu ce au primit de la Mama natura, sustine un studiu publicat Journal of Sexual Medicine. Adevarul este ca nu exista penisul perfect. Dovada se afla in cele scrise mai jos.
Aceste 6 fapte, extrase din cercetari facute de experti in sex te vor ajuta sa te simti mai bine cu ceea ce ai in pantaloni.
1. Media marimii penisului (statistic vorbind) nu este atat de ridicata pe cat ai putea crede
Specialistii au ajuns la un consens privind media penisului. Astfel, un organ genital masculin aflat in repaus poate masura, in medie, 8,9 cm si intre 12.9 si 14.2 cm in erectie. Si inca ceva: lugimea in stare flasca pare sa aiba un impact scazut asupra lungimii in erectie.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Si, pe masura ce inainteaza in varsta, organul sexual are noi intelesuri. Este suficient de mare? E mai mare decat al colegului, al sefului, al fostului?

Aproape o treime dintre barbati nu sunt fericiti cu ce au primit de la Mama natura, sustine un studiu publicat Journal of Sexual Medicine. Adevarul este ca nu exista penisul perfect. Dovada se afla in cele scrise mai jos.Aceste 6 fapte, extrase din cercetari facute de experti in sex te vor ajuta sa te simti mai bine cu ceea ce ai in pantaloni. 

1. Media marimii penisului (statistic vorbind) nu este atat de ridicata pe cat ai putea credeSpecialistii au ajuns la un consens privind media penisului. Astfel, un organ genital masculin aflat in repaus poate masura, in medie, 8,9 cm si intre 12.9 si 14.2 cm in erectie. Si inca ceva: lugimea in stare flasca pare sa aiba un impact scazut asupra lungimii in erectie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Adevărul despre relația dintre Alina Pană și Ștefan Floroaica !”Nu-mi plac copiii”!!! EXCLUSIV

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri