5 sfaturi pentru un sex oral pe care nu-l va uita curând


5 sfaturi pentru un sex oral pe care nu-l va uita curând

Sexologul britanic Tracey Cox a explicat pe blogul sau personal cateba dintre secretele unei partide de sex oral pe care un barbat o va aprecia in mod deosebit.

1. În primul rând, accesul la testiculele, anusul şi perineul său, dar şi pentru ca mâna să alunece nestingherită în sus şi în jos pe penis ori ca să apuce baza penisului necesită suficient spaţiu de desfăşurare. Prin urmare, aveţi nevoie de loc pentru a vă putea dezlănţui. De asemenea, fiţi atentă să nu staţi în poziţii mult prea incomode, altfel veţi ajunge să vă amorţească mâna sau să acuzaţi dureri.

Citeste si: Adelina Pestriţu, dietă minune pentru vară! Vedeta îţi spune tot ce poţi să mănânci şi să bei ca să ai un corp perfect la plajă!

Citeste si: O fetiţă de 9 ani a fost violată în grup de fratele ei vitreg și de prietenii lui. Mama ei vitregă i-a instigat pe băieți să o batjocorească și să o ucidă. Ce au făcut apoi cu trupul ei neînsuflețit

Citeste si: Giani Kiriţă, superachiziţie! Uite ce maşină de lux şi-a cumpărat vedeta Kanal D! N-ai să crezi ce litere are la numărul de înmatriculare! FOTO EXCLUSIV!

2. Un alt secret stă în înălţime, precizează Tracey Cox. Folosiţi perne, prestaţi sexul oral în timp ce el stă pe o piesă de mobilier sau orice altă variantă pentru a găsi cea mai potrivită poziţie.

Gura trebuie să fie la nivelul organelor sale genitale fără ca femeia să facă un efort deosebit în acest sens. 

3. Utilizaţi concomitent atât mâna, cât şi gura, pentru a intensifica senzaţiile. Frecaţi penisul cu mâna, în sus şi în jos, timp în care gura ar trebui să urmeze mâna în acelaşi ritm. Pentru un plus de senzualitate, încercaţi să vă priviţi partenerul în timp ce-i faceţi sex oral şi să scoteţi sunete prin care să-i daţi de înţeles că vă face plăcere ceea ce se întâmplă. 

Citeste mai mult aici.
 


Abonează-te pe

Citește și:

Dezvăluiri neașteptate! Victor Slav a spus cum erau partidele de sex cu Bianca Drăgușanu

Gabriela Cristea este în pragul SĂRĂCIEI!? Câți bani câștigă acum

O fetiţă de 9 ani a fost violată în grup de fratele ei vitreg și de prietenii lui. Mama ei vitregă i-a instigat pe băieți să o batjocorească și să o ucidă. Ce au făcut apoi cu...

Acest horoscop este brutal de sincer! Află ce se spune despre zodia ta

CITEȘTE: Cine este SENSY. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

NOUTATE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri