5 lucruri la care se gandesc barbatii atunci cand sunt satisfacuti oral

Cand vine vorba de sex oral, barbatii se inscriu primii pe lista celor care iti doresc cu ardoare sa fie satisfacuti in acest mod de partenerele lor. Placerea fiziologica si psihologica pe care o resimt nu se poate compara usor cu alte momente euforice din viata, insa te-ai intrebat pana acum la ce se gandesc concret reprezentantii sexului tare cand sunt stimulati oral?
 
Ai fi tentata sa crezi ca mintea barbatilor care se bucura de o partida de sex oral nu este strabatuta de niciun gand, insa aceasta idee este doar pe jumatate adevarata.
 
Iata ce ii trece prin cap iubitului tau, cand il satisfaci in acest mod special!
 
1. "Cum pot sa am o priveliste mai buna?"
 
Dupa cum probabil ai mai auzit deja, barbatii au simtul vizual extrem de dezvoltat, mai ales in privinta stimularii sexuale. In timp ce se bucura de senzatii fizice nemaipomenite, iubitul tau simte nevoia sa isi intensifice placerea privindu-te cum il satisfaci. Iata de ce probabil incearca sa iti dea parul la o parte - vrea sa isi imbunatateasca privelistea incitanta. Daca simti nevoia sa faci un adevarat spectacol, da curs acestei idei, iti va aprecia pe deplin eforturile!
 
 
viewscnt

Pentru tine

Parteneri