5 adevaruri despre femei, sex si alcool


5 adevaruri despre femei, sex si alcool

Pentru foarte multe cupluri, alcoolul este solutia care rezolva lucrurile de minune intre cearsafuri. Adevarul e ca exista o interactie destul de puternica intre sex si alcool, extrem de nuantata, atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere mental, psihic. Totusi, cercetatorii afirma ca oamenii au tendinta de a da o exagerat de mare importanta alcoolului cand vine vorba despre sex.
Site-ul Menshealth.com
ne dezvaluie 5 adevaruri despre femei, sex si alcool.
1. Si femeile reactioneaza la fel dupa consumul de bere
Atat femeile cat si barbatii, dupa un pahar de bere, reactioneaza la fel, cand vine vorba despre legea atractiei: brusc isi vad partenerii mult mai atractivi si interesanti.
Totusi, efectul alcoolului dureaza mai mult la barbati. Atractivitatea pentru femei se bazeaza pe simetria fetei, cand vine vorba despre criteriile masculine. Intr-un studiu brazilian din 2008, barbatii usor ametiti in mod evident erau mai putin capabili sa sesizeze simetriile fetei, decat cei care nu consumasera alcool. Si uite asa se explica felul in care multi barbati ajung sa se culce cu femei de-a dreptul urate.
Intr-o alta universitate din Bristol, dupa ce esantionul de barbati si femei care au fost supusi experimentului au fost “tratati” cu vodca, s-a constatat ca ambele sexe au inceput sa
vada fete urate, mult mai atractive decat erau in realitate.
Diferentele cele mai mari au aparut a doua zi, dupa cateva ore distanta de efectul alcoolului: in t6imp ce barbatii inca vedeau lucrurile similar cu noaptea anterioara, femeile dadeau semne vizibile de constienta.
2. Femeile devin mult mai receptive dupa 2 cocktail-uri
Alcoolul are un efect direct asupra regiunii cortexului prefrontal, care in mod normal controleaza inhibitia.
Ihibitia dispare cam la al doilea pahar de vin, spun cercetatorii. Si e la fel atat la femei, cat si la barbati: interesul pentru sex creste la ambele sexe dupa al doilea pahar de vin. Totusi, efectul alcoolului asupra sexului este direct legat de cantitatea ingerata. Daca dupa doua bauturi interesul pentru sex creste, dupa patru sau cinci… barbatul in cauza e redus la tacere. Cu cat cantitatea de alcool creste mai mult, cu atat e mai mult probabil ca cel care a baut sa fie cam absent in timpul actului sexual.
 

Abonează-te pe

Citește și:

10 motive pentru care barbatii nu mai vor sex

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

Bianca Dragusanu a vorbit fara perdea despre sex: "Femeia trebuie sa satisfaca... "

Cum facea sex Regina Cleopatra! Practica bizara care socheaza chiar si astazi

Ce fel de sex ii duce pe culmile placerii: situatia in care 100% din barbati isi pierd mintile


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEŞTE: Cele mai bune filme romantice pe NETFLIX în 2022

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri