4 întrebări fierbinţi despre sex lămurite de sexologi


4 întrebări fierbinţi despre sex lămurite de sexologi

Niciodată nu ştii totul despre sex. De aceea orice subiect despre sex stârneşte interesul. Cu siguranţă, mulţi dintre voi au în minte o mulţime de întrebări despre sex pe care le împărtăşesc sau nu cuiva, la care află sau nu răspuns.


In articol:

Iată mai jos 4 întrebări fierbiţi despre sex, pe care, poate, şi voi vi le-aţi pus, lămurite de sexologi faimoşi, citaţi de oprah.com.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 5-11 MAI 2019. Cinci zodii îşi înşală partenerii de viaţă. Vor ajunge pe culmile plăcerii, dar vor plăti după pentru păcatele lor- previziuni complete pentru Kfetele.ro


1. Poţi deveni pasional cu o persoană cu care n-ai avut o “chimie” specială de la începutul relaţiei?

Dacă vă placeţi reciproc, vă distraţi împreună şi aveţi, practic, o relaţie bună, chiar dacă nu include şi sexul.

Pasiunea poate creşte între doi oameni dacă îşi permit să arate celuilalt dorinţa sexuală. Acest gen de relaţii este de obicei mai trainic decât iubirile pătimaşe de la început. În plus, când două persoane nu se plac deloc, sexul este primul element care pică. – Sue Johanson, gazda show-ului “Să vorbim despre sex cu Sue Johanson” şi autoarea cărţii “Sex, sex cât mai mult sex”.


2. Poţi avea o viaţă sexuală minunată cu acelaşi partener, pe termen lung?

Răspunsul este categorit DA, atât timp cât nu presupui că sexul este ca în filme. Sexul din filme este romantic şi pasional: te înfierbânţi imediat, totul merge ca pe roate şi faci sex de câte ori de vezi cu partenerul. În viaţa de zi cu zi, lucrurile nu sunt chiar aşa. Sexul înseamnă securitate şi intimitate, pot fi perioade în care să nu faci sex pe cât de des ţi-ai dori, din diverse motive.

Cuplurile care sunt împreună de mult timp au deja un ritual, cine iniţiază partida, cât durează preludiul, se cunosc bine, ştiu dacă le place sexul de durată sau partidele rapide. Ideea că sexul spontan e mai bun, e doar un mit. Multe cupluri longevive îşi planifică partidele de sex. Şi le aşteaptă cu nerăbdare, aşa cum aşteaptă o piesă de teatru sau concertul trupei preferate.

Mai mult decât atât ştiu că respectivul “spectacol” poate fi excelent după cum poate fi jalnic. Trebuie doar să fii realist şi să nu intri în panică atunci când o dai în bară. Cuplurile trainice sunt cele care au o viaţă sexuală sănătoasă, în care fiecare partener îi oferă celuilalt mai multă plăcere decât sieşi.

Un lucru este cert, cu cât eviţi să faci sex cu partenerul, cu atât devii mai egoist şi cu atât mai greu va fi să ai un cuplu trainic. – dr. Barry W. McCarthy, profesor de psihologie la Universitatea Americană din Washington D.C., autor al mai multor cărţi de specialitate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop WEEKEND 3-5 MAI 2019. Weekend transformator sub LUNA NOUĂ ÎN TAUR! Ce rol are şocantul Uranus in Taur acum?

Dan Bittman, probleme financiare din cauza pandemiei. Artistul se află într-o situație disperată

Horoscop dragoste luna MAI 2019. Venus ajunge acasă în Taur! Ce îţi aduce acest tranzit special?

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 5-11 MAI 2019. Cinci zodii îşi înşală partenerii de viaţă. Vor ajunge pe culmile plăcerii, dar vor plăti după pentru păcatele lor -...

Rețetă de covridog. Cum faci aluatul și ce fel de crenvurști trebuie să cumperi


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Katie Bates și Travis Clark s-au logodit! Ce surpriză i-a pregătit cântărețul iubitei lui?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri