15 semne ca nu ştie să facă sex


Resemnate la gândul că nouă ne este mai greu să avem orgasm în timpul sexului decât bărbaţilor, tindem să ne asumăm întreaga vină pentru faptul că sexul nu ne satisface. Ar trebui, totuşi, să te gândeşti şi la faptul că poate iubitul tău este cel care nu ştie cum să te satisfacă.

În cazul în care nu ai la activ mulţi parteneri sexuali şi nu poţi face comparaţii, iată câteva semne că iubitul tău nu este un amant priceput.

1. Bea mereu alcool înainte de partida de sex

Sunteţi de câteva luni împreună şi ai constatat că fiecare seară în doi trebuie stropită cu şampanie, cu vin, cu tărie... Poate crezi că iubitul tău este un bărbat romantic, care încearcă să creeze o atmosferă specială, dar să consumi alcool înaintea fiecărei partide de sex nu e deloc satisfăcător.

Probabil că iubitul tău este mai timid şi bea ca să scape de inhibiţii sau o face ca să-şi mai amorţească din senzaţii şi să nu aibă orgasm prea repede. Asocierea băuturii cu actul sexual nu denotă decât slăbiciune din partea lui, iar pe termen lung iubitul tău riscă să se aleagă cu o disfuncţie erectilă.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

M-a înşelat cu cea mai bună prietenă... Ce e de făcut?

Este mai celebră decât ea! Cine este de fapt mama Dianei Șoșoacă

Ce păţeşti dacă te masturbezi în Postul Crăciunului. Acest obicei este considerat un rău mai mare decât sexul

Ce simte un bărbat în timpul orgasmului? Este complet diferit de ce se întâmplă în corpul unei femei care ajunge la climax

SEX de tip FAST FOOD - Dezastrul societăţii moderne. „Cea mai dăunătoare parte a clişeelor sexuale învăţate din filmele porno este că acestea ne fac să credem că asta este...

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 29 ianuarie 2021! O zodie are mari șanse să piardă obiecte!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri