15 semne ca nu ştie să facă sex


Resemnate la gândul că nouă ne este mai greu să avem orgasm în timpul sexului decât bărbaţilor, tindem să ne asumăm întreaga vină pentru faptul că sexul nu ne satisface. Ar trebui, totuşi, să te gândeşti şi la faptul că poate iubitul tău este cel care nu ştie cum să te satisfacă.

În cazul în care nu ai la activ mulţi parteneri sexuali şi nu poţi face comparaţii, iată câteva semne că iubitul tău nu este un amant priceput.

1. Bea mereu alcool înainte de partida de sex

Sunteţi de câteva luni împreună şi ai constatat că fiecare seară în doi trebuie stropită cu şampanie, cu vin, cu tărie... Poate crezi că iubitul tău este un bărbat romantic, care încearcă să creeze o atmosferă specială, dar să consumi alcool înaintea fiecărei partide de sex nu e deloc satisfăcător.

Probabil că iubitul tău este mai timid şi bea ca să scape de inhibiţii sau o face ca să-şi mai amorţească din senzaţii şi să nu aibă orgasm prea repede. Asocierea băuturii cu actul sexual nu denotă decât slăbiciune din partea lui, iar pe termen lung iubitul tău riscă să se aleagă cu o disfuncţie erectilă.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Oana Roman s-a pozat doar în lenjerie intimă, în pat! Vedeta nu mai are complexe!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri