10 curiozitati despre vagin. Sigur nu le stiai nici tu!

3. In stare de excitatie, dimensiunea vaginului se dubleaza Vaginul unei femei isi poate mari considerabil dimensiunea in timpul starii de excitatie. Acest lucru se datoreaza contractiilor repetate, al carui rol mai consta si in usurarea deplasarii spermei spre cervix, pentru conceptie.

4. Unele femei se nasc fara himen Majoritatea femeilor se naste cu himen, fiecare avand forme si marimi variate. Exista, insa, si femei care s-au nascut fara himen, dar acest lucru nu le va afecta cu nimic viata sexuala.

5. Dacă ai clitorisul mic, vei avea, probabil, probleme in atingerea orgasmului Potrivit unui studiu publicat in Jurnalul Medicinii Sexuale, in care s-a masurat clitorisul a 30 de femei, zece din intervievatele care au recunoscut ca intampina probleme in atingerea orgasmului aveau clitorisul de dimensiuni reduse si situat destul de departe de deschiderea vaginala.

6. In clitoris exista 8.000 de terminatii nervoase, in timp ce intr-un penis exista doar 4.000 Clitorisul unei femei are 8.000 de terminatii nervoase, in timp ce pe penisul barbatilor se gasesc doar 4.000. De aceea, orgasmul clitoridian este mai intens decat orgasmul experimentat de barbati.
Citeste continuare pe: www.adevarul.ro

viewscnt

Pentru tine

Parteneri