VIDEO El este copilul cu cel mai mare cap din lume! Imagini socante cu micutul

Un baietel din India a fost tratat pentru a i se corecta o afectiune craniana extrem de rara. Copilul sufera de hidrocefalie, iar acumularea de lichid din creier a facut ca la doar sapte luni, craniul baiatului sa masoare 96 de centimetri.

Medicii au reusi sa extraga din craniul micutului, Mrityungay Das, 3,7 litri de lichid cefalorahidian. Astfel capul bebelusului a fost redus cu 26 de centimetrii, de la 96 de centimetrii, la „doar" 70 de centimetrii, dupa o luna si jumatate de tratament.

Romanca asta a slabit de la 186 de kilograme la 72! Uite cum a reusit!

Copilul a fost diagnosticat cu hidrocefalie în luna noiembrie a anului trecut, iar atunci capul lui continea 5,5 litri de fluid.

"Copilul a fost internat la noi pe 20 noiembrie. Capul lui continea 5,5 litri de lichid atunci. Pâna acum am reusit sa extragem 3,7 litri, prin drenaj ventricular exterior. Ulterior, i-am instalat un sunt în craniu, care functioneaza perfect. Functiile cognitive ale copilului s-au îmbunatatit mult, este stabil si raspunde bine la tratament", a declarat unul dintre doctorii care l-au tratat pe micut, scrie dailymail.co.uk.

Femeia asta a mancat numai banane in timpul sarcinii. Acum este insarcinata din nou si socheaza lumea!

viewscnt

Pentru tine

Parteneri