Topul zodiilor menite sa influenteze si sa conduca! Cine vrea doar sa domine?

Exista nativii care ii domina si ii controleaza pe toti ceilalti. Care sunt aceste zodii de lider? Cine este menit sa domine?

Barbati:

Berbec

Berbecului ii place sa aiba primul si ultimul cuvint! Ale lui sa fie ideile pe care le urmeaza colegii de munca si prietenii si ale lui sa fie si concluziile din urma unui conflict. Iar pentru a-si atinge acest scop, domina mintea tuturor. Nici macar nu iti dai seama cand ambitiosul Berbec iti influenteaza deciziile! E una dintre cele mai puternice zodii de lider!

Taur

Barbatul Taur este fidel si ascultator, atat timp si partenera lui este la fel. Are atat de multa incredere in el, incat nu trebuie sa faca prea mari eforturi ca cei din jur sa il asculte si sa ii urmeze ideile, caci are intotdeauna argumentele la el, instinctiv!

Femei:

Taur

Este una dintre cele mai puternice femei din zodiac. Stie ce vrea si face orice pentru a obtine acel lucru. Este un manager bun, administreaza bine afaceri si are un talent in a gasi solutii pentru orice problema. Asadar, este una dintre acele zodii de lider care conduc si domina fara efort!

Leu

Nativii din zodia Leu sunt convinsi de faptul ca lumea se invarte in jurul lor asa ca, din punctul lor de vedere, trebuie sa fie mereu in centrul atentiei. Vor sa domine discutii, vor sa domine opiniile celor din jur iar femeile Leu incearca, cu orice pret, sa isi domine partenerul. Adevarate zodii de lider: totul sau nimic!

Sursa

viewscnt

Pentru tine

Parteneri